1 Haziran'da hesabım devre dışı bırakıldı ve içinde 3 senelik Nitro vardı, o da iptal oldu. Hesap bugün açıldı ama Nitro'ya tekrardan abone olamıyorum. 27 TL ödüyordum o zamandan beri, mobil faturaya yansıtarak. Desteğe kanıtlarıyla beraber attım, ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Durum ne olabilir? Bu durumu yaşayan var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Vadbav
Başarılı
Eski aboneler eski ücreti ödüyor ama abonelik bı kere gittiyse artık güncel ücret neyse ondan ödeme yaparak abone olabilirsiniz 27 TL devri sizin için kapandı. Kart falan deneyin muhakkak olur arkadaşlarım kart ile sorunsuz oluyor.1 Haziran'da hesabım devre dışı bırakıldı ve içinde 3 senelik Nitro vardı, o da iptal oldu. Hesap bugün açıldı ama Nitro'ya tekrardan abone olamıyorum. 27 TL ödüyordum o zamandan beri, mobil faturaya yansıtarak. Desteğe kanıtlarıyla beraber attım, ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Durum ne olabilir? Bu durumu yaşayan var mı?
Ama kendim iptal etmedim, desteğe yazdım. Bir cevap gelir mi? Hala eski abone sayılmam gerekiyor bence.Eski aboneler eski ücreti ödüyor ama abonelik bı kere gittiyse artık güncel ücret neyse ondan ödeme yaparak abone olabilirsiniz 27 TL devri sizin için kapandı. Kart falan deneyin muhakkak olur arkadaşlarım kart ile sorunsuz oluyor.
Vadbav
Başarılı
Ama kendim iptal etmedim, desteğe yazdım. Bir cevap gelir mi? Hala eski abone sayılmam gerekiyor bence.
Yok saymazlar güncel tutar neyse o derler ister ol ister olma der geçerler zaten bölgesel fiyatlandırma uyguluyorlar bende 27 ödüyorum hata kaza bir şey olsa benimki de güm olur. 1 dolar bile etmiyor şu an 27.
Yok saymazlar güncel tutar neyse o derler ister ol ister olma der geçerler zaten bölgesel fiyatlandırma uyguluyorlar bende 27 ödüyorum hata kaza bir şey olsa benimki de güm olur. 1 dolar bile etmiyor şu an 27.
Badge'ı geri verirler mi?
Vadbav
Başarılı
Bildiğim kadarıyla oda hayır. Sıfırdan nitro almış gibi görünüyorsunuz belli bı sure geçip tekrar üye olunca.
1
104'e çekiyorum tekrardan.Bildiğim kadarıyla oda hayır. Sıfırdan nitro almış gibi görünüyorsunuz belli bı sure geçip tekrar üye olunca.
Badge'ı tekrardan vermeleri lazım, yeminle sinirim bozuldu ya.
Vadbav
Başarılı
Oha 104mu olmuş nitro. İnşallah benim 27 lira olan paket bozulmaz. Baya artmış. İnşallah badge kurtarırsın bari.1
104'e çekiyorum tekrardan.
Badge'ı tekrardan vermeleri lazım, yeminle sinirim bozuldu ya.
Hocam, kurtaramadım.Oha 104mu olmuş nitro. İnşallah benim 27 lira olan paket bozulmaz. Baya artmış. İnşallah badge kurtarırsın bari.
Vadbav
Başarılı
Geçmiş olsun bende dip fiyattan üyeyim elmas badge var. Gözüm gibi bakıyorum.