Bengisevi

Yetkin
Makaleler
10
İyi günler, sabah Discord hesabıma bakmak istedim ancak çıkış yapılmıştı. Giriş de yapamayınca e-posta hesabıma bakayım dedim ve Discord'un topluluk kurallarını ihlal ettiğimden hesabıma yaptırım uygulandığını gördüm.

Hesap durumuma, neden ceza aldığıma vesaire bakamıyorum giriş yapamadığım için. Destek'e yazsam da Discord'un desteğinin rezil olduğunu gördüğüm için -hesaba giriş yapıp itiraz yazın gibi bir otomatik mesaj aldım ancak hesaba giriş yapılamıyor- ne yanıt geleceğini ne de neden yasaklandığını ileteceklerini sanmıyorum bu yüzden benimle benzer süreçleri yaşayan var mı varsa durum nasıl işliyor onu merak ettiğimden konuyu açıyorum.

https://support.discord.com/hc/en-us buradan hesap açıp durumu anlatabilirsiniz, ana hesabınıza giremediğiniz için farklı bir discord hesabı açmak zorunda kaldığınızı, gerekirse hesap sahip doğrulaması için tüm adımlar konusunda cevap verebileceğinizi ve edindiğiniz yasak hakkında bilgi almak için kullanabilirsiniz. Sign Up kısmından kaydolurken discord hesabınızda kullandığınız mail ile destek platformuna kayıt olmayı deneyin, belki ikinci bir hesaba bile gerek kalmaz itirazınızı yaparken.

İyi günler, sabah Discord hesabıma bakmak istedim ancak çıkış yapılmıştı. Giriş de yapamayınca e-posta hesabıma bakayım dedim ve Discord'un topluluk kurallarını ihlal ettiğimden hesabıma yaptırım uygulandığını gördüm.

Hesap durumuma, neden ceza aldığıma vesaire bakamıyorum giriş yapamadığım için. Destek'e yazsam da Discord'un desteğinin rezil olduğunu gördüğüm için -hesaba giriş yapıp itiraz yazın gibi bir otomatik mesaj aldım ancak hesaba giriş yapılamıyor- ne yanıt geleceğini ne de neden yasaklandığını ileteceklerini sanmıyorum bu yüzden benimle benzer süreçleri yaşayan var mı varsa durum nasıl işliyor onu merak ettiğimden konuyu açıyorum.

Destek talebi acip beklemekten baska sansiniz yok. Her seferinde bir defalık blörf yapiyorum deyip aciyorlardi. Destekte tam sebep soylemek yerine birkaç neden yazarlar, onlardan biri false positive verip otomatik hesabın kapanmistir.

Aynı durumu bende yaşadım benimki bir sunucuda yaşım 9 falan demiştim birisi raporlamış o yüzden hesabım devre dışı kaldı Discord ile iletişime geçtim kimlik vb istediler verdim ve açtılar