B
O bilgisayardan daha ucuza.
ASUS TUF gaming F16 FX608JH-RV010 i5-13450hx 16 GB 512 GB SSD RTX5050 16" WUXGA gaming laptop
Bu model var
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCwfb0k7dYvX5PTRguw0e3GFr
Bir bak istersen ama işlemci nesli seninkine göre düşük ben ASUS'un kalitesini bildiğim için 1 nesil düşük olsun ASUS olsun diyenlerdenim ama eminim ki GameGaraj'ın kalitesini bilen senin attığın modeli alacaktır.
ASUS TUF gaming F16 FX608JHR-RV048 i7-14650hx 16 GB 512 GB SSD RTX5050 16" WUXGA gaming laptop
Bence sen kendin doğru bilgisayarı bulmuşsun bu modelleri sırf sana önermek için değil sadece benzer CPU ve GPU larda var olan alternatifleri göstermek için attım zaten sen fiyat kapasiteni bayağı bir yükseltmişsin benim önerdiklerimi alsan hafıza için en kötü 5K RAM için de o civarlarda bir para harcaman gerekebilir ama ASUS isteyenler için F16'lar var mış bunlar güzel bilgisayarlar para sorunu olmayan ileride RAM ve hafıza takviyesi ile yoluna devam edebilir.
Bilgisayara baktım yalan olmasın X7 X5'e göre çok daha ilgimi çekti çünkü ekran kartı bir üst model RAM 2 katı daha fazla CPU bir nesil daha yeni bütçen varsa bence al dolu dolu bilgisayar bununla bayağı oyunlarda zevk alırsın.