35 bine 4050 üstü gelmiyor ve Victus 15 ısı sorunlu 16 larda bilinen 16-S0 serisi( AMD işlemcili olanlar olması lazım) sensör sorunlu ama 16'lar da iyi değil 83-87 derece arasında GPU %98 kullanımdayken ekran gidip geliyor ısıya çok dayanıklı değil farklı modellerde şu modelde bilgisayarım işte 89-90 dereceyi görüyor diye şikayet edenler var ama victuslarda bu ısılara ulaşsak herhalde kartı yakarız.

Sizce hangisini alayım.

Evet ve her şeyiyle çok serin ve güzel çalışıyor. Bilmeyen ve deneyimlemeyen insanlar kulaktan kulağa duyulmuş sözlerle yazıyorlar işte. (genellikle MSI fanı olurlar)

Hangisini alayım hocam net karar verelim.

Son düzenleme:

1 sene önce senin gibi bu soruyu sordum ve 6 aya yakın bilgisayar incelemelerini ve kullanıcı yorumlarını okudum burada sana önerilen her modelin bir sorunu var bundan zaten kaçış yok ve filtrelediğim zaman karşıma hep 4050'li hx işlemcili kesin ısınacak bilgisayarlar çıkıyor sen ETS de oynasan diğer FPS oyunlarını da oynasan alacağın bilgisayar seni uzun vadede üzecek onu söylemeliyim. Sana bütçen yüksek olsa TUF bile önersem sorun yaşayacaksın bu kadar insan öneri yapacak ve her bir model tartışma konusu olacak ben senin yerinde olsam biraz daha beklerim eğer şehirler arası yolculuk yapan biri değilsen sürekli gezen biri değilsen bu dizüstü bilgisayarları almanın anlamı da yok önerilere aldanıp hemen bir bilgisayar alma biraz daha düşün derim ok zaten yaydan fırladı artık 30-40k lara adam gibi sistemler kalmadı gidip 35k yı bir bilgisayar için verirsen o parayı çöp edebilirsin.

Sizce hangisini alayım.

sana öneri olarak yazmıyorum arkadaşlar şu bilgisayar için biliyorlarsa bize bilgi versinler 35k az değil gidip 4050 li bilgisayar alınmasına karşıyım şahsen

Sizce hangisini alayım.

ille de loq alacağım dersen
bilen arkadaşlar da benim attığım bilgisayarlara hangi sorunlarının olduğunu yazarsa çok güzel olur özellikle eleştirilmesi için de bu linkleri atıyorum

Son düzenleme:
1 sene önce senin gibi bu soruyu sordum ve 6 aya yakın bilgisayar incelemelerini ve kullanıcı yorumlarını okudum burada sana önerilen her modelin bir sorunu var bundan zaten kaçış yok ve filtrelediğim zaman karşıma hep 4050'li hx işlemcili kesin ısınacak bilgisayarlar çıkıyor sen ETS de oynasan diğer FPS oyunlarını da oynasan alacağın bilgisayar seni uzun vadede üzecek onu söylemeliyim. Sana bütçen yüksek olsa TUF bile önersem sorun yaşayacaksın bu kadar insan öneri yapacak ve her bir model tartışma konusu olacak ben senin yerinde olsam biraz daha beklerim eğer şehirler arası yolculuk yapan biri değilsen sürekli gezen biri değilsen bu dizüstü bilgisayarları almanın anlamı da yok önerilere aldanıp hemen bir bilgisayar alma biraz daha düşün derim ok zaten yaydan fırladı artık 30-40k lara adam gibi sistemler kalmadı gidip 35k yı bir bilgisayar için verirsen o parayı çöp edebilirsin.

Sana öneri olarak yazmıyorum arkadaşlar şu bilgisayar için biliyorlarsa bize bilgi versinler 35k az değil gidip 4050'li bilgisayar alınmasına karşıyım şahsen.

İlle de LOQ alacağım dersen.
Bilen arkadaşlar da benim attığım bilgisayarlara hangi sorunlarının olduğunu yazarsa çok güzel olur özellikle eleştirilmesi için de bu linkleri atıyorum.

GameGaraj X5t almayı düşünüyorum 5050'li model.

Hocam X5t almaya karar verdim bir şey olursa da götürürüm. 16'lık mı alayım 32 likmi.

32 çok iyi olur 16 ileriye dönük az kalabilir alırken 32 alın bir daha uğraşmayın.

Peki iyi bir tercih mi yaptım sizce çok memnun kalanlar olmuş.

32 çok iyi olur 16 ileriye dönük az kalabilir alırken 32 alın bir daha uğraşmayın.

X7 modelini almaya gerek var mı? https://www.hepsiburada.com/game-ga...hz-ips-freedos-oyuncu-laptop-pm-HBC00009MEIBJ bu model.

b

X7 modelini almaya gerek var mı? https://www.hepsiburada.com/game-ga...hz-ips-freedos-oyuncu-laptop-pm-HBC00009MEIBJ bu model.
o bilgisayardan daha ucuza

Asus TUF Gaming F16 FX608JH-RV010 i5-13450HX 16 GB 512 GB SSD RTX5050 16" WUXGA Gaming Laptop​

bu model var https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCwfb0k7dYvX5PTRguw0e3GFr
bir bak istersen ama işlemci nesli seninkine göre düşük ben asusun kalitesini bildiğim için 1 nesil düşük olsun asus olsun diyenlerdenim ama eminim ki gamegarajın kalitesini bilen senin attığın modeli alacaktır

b

o bilgisayardan daha ucuza

Asus TUF Gaming F16 FX608JH-RV010 i5-13450HX 16 GB 512 GB SSD RTX5050 16" WUXGA Gaming Laptop​

bu model var https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCwfb0k7dYvX5PTRguw0e3GFr
bir bak istersen ama işlemci nesli seninkine göre düşük ben asusun kalitesini bildiğim için 1 nesil düşük olsun asus olsun diyenlerdenim ama eminim ki gamegarajın kalitesini bilen senin attığın modeli alacaktır

Asus TUF Gaming F16 FX608JHR-RV048 i7-14650HX 16 GB 512 GB SSD RTX5050 16" WUXGA Gaming Laptop​

bence sen kendin doğru bilgisayarı bulmuşsun bu modelleri sırf sana önermek için değil sadece benzer cpu ve gpu larda var olan alternatifleri göstermek için attım zaten sen fiyat kapasiteni bayağı bir yükseltmişsin benim önerdiklerimi alsan hafıza için en kötü 5k ram için de o civarlarda bir para harcaman gerekebilir ama asus isteyenler için f16 lar var mış bunlar güzel bilgisayarlar para sorunu olmayan ileride ram ve hafıza takviyesi ile yoluna devam edebilir

Bilgisayara baktım yalan olmasın X7 X5'e göre çok daha ilgimi çekti çünkü ekran kartı bir üst model RAM 2 katı daha fazla CPU bir nesil daha yeni bütçen varsa bence al dolu dolu bilgisayar bununla bayağı oyunlarda zevk alırsın.

Son düzenleme:
B

O bilgisayardan daha ucuza.

ASUS TUF gaming F16 FX608JH-RV010 i5-13450hx 16 GB 512 GB SSD RTX5050 16" WUXGA gaming laptop​

Bu model var https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCwfb0k7dYvX5PTRguw0e3GFr
Bir bak istersen ama işlemci nesli seninkine göre düşük ben ASUS'un kalitesini bildiğim için 1 nesil düşük olsun ASUS olsun diyenlerdenim ama eminim ki GameGaraj'ın kalitesini bilen senin attığın modeli alacaktır.

ASUS TUF gaming F16 FX608JHR-RV048 i7-14650hx 16 GB 512 GB SSD RTX5050 16" WUXGA gaming laptop​

Bence sen kendin doğru bilgisayarı bulmuşsun bu modelleri sırf sana önermek için değil sadece benzer CPU ve GPU larda var olan alternatifleri göstermek için attım zaten sen fiyat kapasiteni bayağı bir yükseltmişsin benim önerdiklerimi alsan hafıza için en kötü 5K RAM için de o civarlarda bir para harcaman gerekebilir ama ASUS isteyenler için F16'lar var mış bunlar güzel bilgisayarlar para sorunu olmayan ileride RAM ve hafıza takviyesi ile yoluna devam edebilir.

Bilgisayara baktım yalan olmasın X7 X5'e göre çok daha ilgimi çekti çünkü ekran kartı bir üst model RAM 2 katı daha fazla CPU bir nesil daha yeni bütçen varsa bence al dolu dolu bilgisayar bununla bayağı oyunlarda zevk alırsın.

Anladım teşekkür ederim herkese.