Game Garaj'ın teknik servisi çok iyi. Malzemesi ve soğutması kötü Casper'ın. Ve Excalibur'da bozulmalar çok sık yaşanıyor.i7 13.nesil ama Casper. Excalibur'un eksikleri nedir? Sizin attığınız modeli ilk defa duyuyorum bir şey olduğunda servisi filan var mı ben normalde markalı bir şey istiyorum bütçe 35 40'a çıkarttım.
Detaylar
Kim cevapladı?GameGaraj'ın teknik servisi çok iyi. Malzemesi ve soğutması kötü Casper'ın. Ve Excalibur'da bozulmalar çok sık yaşanıyor.
Acer'dan iyi mi? Ryzen 5 eski bir işlemci diye biliyorum.
GameGaraj'ın teknik servisi çok iyi. Malzemesi ve soğutması kötü Casper'ın. Ve Excalibur'da bozulmalar çok sık yaşanıyor.
40 bine hangi cihaz çıkar.
Bence en mantıklısı Acer'ı alıp 8GB RAM daha takmak.
Bence en mantıklısı Acer'ı alıp 8 GB RAM daha takmak.
Acer da okeyiz zatende 40 bine çıkartırsam hangi cihazlar gelir?
Çok iyi şeyler yok ne yalan söyleyeyim. Sadece attığım Game Garaj ve FX607VU-RL001 var ortalama diyeceğim.Acer da okeyiz zatende 40 bine çıkartırsam hangi cihazlar gelir?
Çok iyi şeyler yok ne yalan söyleyeyim. Sadece attığım GameGaraj ve FX607VU-RL001 var ortalama diyeceğim.
Sence.
Hayatımda hiç duymadığım bir marka. Şahsen tercih etmezdim.
Hayatımda hiç duymadığım bir marka. Şahsen tercih etmezdim.
Hocam bende GameGaraj'ı hiç duymadım vallahi ne yalan söyleyim.
GameGaraj aslında ünlü bir markadır. Çoğu zamanda öneririz iyi ürünleri var teknik serviside çok iyi.Hocam bende GameGaraj'ı hiç duymadım vallahi ne yalan söyleyim.
GameGaraj aslında ünlü bir markadır. Çoğu zamanda öneririz iyi ürünleri var teknik serviside çok iyi.
Acer'a göre iyi kalıyor o zaman.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Wraith influencerları olumsuz yorum kaldırıyor
- Telefonunu Çıkra
-
-