Bütçe de yok. Hangi laptopu atarsanız bütçede sorunu var. Zaten önerdiğimiz cihazı da kaçırdınız, biraz güvenseydiniz güzelim cihaz elinizdeydi şu anda.
Doğrudur 45 40'a cıkartıyorum var mı cihaz.
Bütçe de yok. Hangi laptopu atarsanız bütçede sorunu var. Zaten önerdiğimiz cihazı da kaçırdınız, biraz güvenseydiniz güzelim cihaz elinizdeydi şu anda.
Şöyle söyleyim peşin fiyatına 9 taksit yapan varsa 40 45'e çıkabilirim 50 de olur eğer ki peşin fiyatına 9 olursa.
Peşin fiyatına 9 taksit yapan 45'e kadar cıkabiliyorum 45'e kadar en iyisini önerirseniz yanlış bir şey almak istemiyorum bu arada Acer'in fiyatı 32 bine indi herhalde.
32K olan farklı cihaz hocam, daha düne kadar yoktu bu cihaz. Eğer çok para vermek istemiyorsanız onu alın geçin. 45k bütçedeki en iyi cihazı da attım zaten.
32K olan farklı cihaz hocam, daha düne kadar yoktu bu cihaz. Eğer çok para vermek istemiyorsanız onu alın geçin. 45k bütçedeki en iyi cihazı da attım zaten.
Peşin fiyatına taksit yapan 30 35klık var mı peki iddalı model olarak Acer'in 36'lık modeli gibi.
Ben 45'e kadar açığım ama peşin fiyatına 9 taksit yaparsa.
9 taksit çoğu cihazda yok hocam. Attığım Acer cihazda 4 taksite kadar gidiyor.
9 taksit çoğu cihazda yok hocam. Attığım Acer cihazda 4 taksite kadar gidiyor.