Merhaba, öncelikle sizlere sorum şu: Bu dönemde almak mı daha mantıklı, yoksa bundan 1 ay sonra Kasım indirimlerini bekleyerek almak mı? Aradaki fark ne olur? Almayı planladığım sistem RX 9060 XT ekran kartı, Ryzen 5 7500F, 2x16 GB RAM (belki 2x8 GB da yapabilirim). SSD hızlı olduğu sürece 500 GB ya da 1 TB çok fark etmeyebilir. Kasa olarak en uygun ve iyi hava alan bir kasa istiyorum. PSU 650–700W yeterli olur diye düşünüyorum ama marka ve modele henüz bakamadım. Bir de monitör bakıyorum; 200 Hz üzeri olursa iyi olur, onun için de limitim 5.000 TL civarı. Kasanın 30-35 bin lira bütçeye dahil değil bu para. Parça önerilerinize açığım. Uygun fiyatlı hazır sistem varsa o da olur. Şimdiden teşekkürler.
Eğer sadece oyun oynuyorsanız rahatlıkla götürür. İleride 1 adet daha ram alıp 32 yapın derim ama.
Tebilon güvenilirdir.
Ek olarak eğer bütçe artırırsanız anakart olarak MSI PRO B650M-B buna yükseltme yapın derim. Aynı işlemciyle MSI PRO A620M-B anakartında tam verim alamamıştım ben.
Eğer sadece oyun oynuyorsanız rahatlıkla götürür. İleride 1 adet daha ram alıp 32 yapın derim ama.
Tebilon güvenilirdir.
Ek olarak eğer bütçe artırırsanız anakart olarak MSI PRO B650M-B buna yükseltme yapın derim. Aynı işlemciyle MSI PRO A620M-B anakartında tam verim alamamıştım ben.