Bütçe
30.000-35.000 TL

farketmez0

Uzman
Arkadaşlar bütçem belli hazır sistem önerebilir misiniz? NVIDIA, AMD ikilisini istiyorum 1080p monitörüm var.
Bunu buldum kule tipi soğutucu ile beraber almayı düşünüyorum nasıl sizce?

Soğutucu olarak Thermalright Assassin Spirit 120 tercih edilebilir, listedeki soğutucular biraz tuzlu. Bütçenizi aşıyor fakat RAM 2x16GB yapılabilir. TwinMOS markasına karşı bir önyargı var ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. Yerine farklı alternatifler seçilebilir. Listede gözüme çarpanlar bunlar.

Soğutucu olarak Thermalright Assassin Spirit 120 tercih edilebilir, listedeki soğutucular biraz tuzlu. Bütçenizi aşıyor fakat RAM 2x16 GB yapılabilir. Twinmos markasına karşı bir ön yargı var ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. Yerine farklı alternatifler seçilebilir. Listede gözüme çarpanlar bunlar.

Özelleştirmeleri kule tipiyle bunun arasındaki fark ne ve 1080P'de çok sıkıntı yaratır mı bu sistem.

Soğutucu olarak Thermalright Assassin Spirit 120 tercih edilebilir, listedeki soğutucular biraz tuzlu. Bütçenizi aşıyor fakat RAM 2x16 GB yapılabilir. Twinmos markasına karşı bir ön yargı var ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. Yerine farklı alternatifler seçilebilir. Listede gözüme çarpanlar bunlar.

Almışken her şeyi aynı yerden almak istiyorum.

Kingston NV3 nasıl SSD onunla değiştirmeyi düşünüyorum.

Özelleştirmeleri kule tipiyle bunun arasındaki fark ne ve 1080P'de çok sıkıntı yaratır mı bu sistem.
Özelleştirme ile birlikte alacağınız kule tipi soğutucu Thermalright Peerless Assassin 120 SE olabilir, diğer soğutucu daha ergonomik ve işlemciniz için gayet yeterli. Hazır sistemle aldığınız soğutucu kutusunda gönderilecek.
1080P'de darboğaz anlamında soruyorsanız eğer kötü optimizasyonlu oyunlarda az da olsa yaşanabilir. Güncel ve 2K oyunlarda problem yaşamazsınız.

Kingston NV3 nasıl SSD onunla değiştirmeyi düşünüyorum.
Ben tercihimi KC3000 olarak yapardım ancak SSD konusuna hakim arkadaşlar daha doğru yönlendirebilir.
@Caner Uncu

Son düzenleme:
Özelleştirme ile birlikte alacağınız kule tipi soğutucu Thermalright peerless Assassin 120 SE olabilir, diğer soğutucu daha ergonomik ve işlemciniz için gayet yeterli. Hazır sistemle aldığınız soğutucu kutusunda gönderilecek.
1080P'de darboğaz anlamında soruyorsanız eğer kötü optimizasyonlu oyunlarda az da olsa yaşanabilir. Güncel ve 2K oyunlarda problem yaşamazsınız.

Ben tercihimi KC3000 olarak yapardım ancak SSD konusuna hakim arkadaşlar daha doğru yönlendirebilir.
@Caner Uncu

O zaman o özelleştirebilirdeki soğutucu işime yaramaz, doğru mu anladım?

Son düzenleyen: Moderatör: