Şimdi biraz detaylı ele alalım meseleyi, bu ikinci konunuz sanırım, aklınız karışmış gibi görünüyor.
Benim anladığım kadarıyla tam anlamıyla bir gaming laptop istemiyorsunuz, günlük kullanım hedeflerinizi karşılayan fakat arada estiğinde çıtırdan oyun da oynatabilen bir model istiyorsunuz. Doğru mu?
Medion model aslında günlük kullanım için gayet tercih edilebilecek bir model, zaten Lenovo'nun alt firması, keza OLED ekran yapısından kaynaklı keyifli bir kullanım sunacak. 14 inç ekran boyutuyla ve ağırlığıyla taşınması da rahat bir model. CPU olarak da verimli bir CPU. Pil konusunda beklentilerinizi karşılar. Fakat oyun performansı kısmında çok aman aman şeyler beklemeyin. Dediğimiz gibi çıtırdan oynatır işte.
7535HS CPU'lu Lenovo gördüm bir de attığınız, fena model değil fakat üstüne 1-2 daha koyup 7735HS almak daha mantıklı. O yüzden elendi.
Benim burada önerim 7735HS'li bu model olacak. İçerisindeki 680M iGPU, hem dahili grafik birimi olarak güçlü bir kart, oyun oynatır. Hem de verimli bir işlemci. Ayrıca 16 & 512 kombinasyonu da fena değil. Bir de çanta ve mouse hediye ediyorlarmış, cihaz da Windows 11 ile geliyormuş. Bakın bir:
Eğer işi biraz gaming tarafına kaydırmak isterseniz ve bütçe çıkarsa bu modele bakın: