Detaylar
Kim cevapladı?Bütçem maksimum 35k oluyor.
PC'yi genellikle oyun için kullanıyorum, onun harici bazen yazılım biraz da edit ve 3D modelleme yapmak istiyorum, ayrıca müzik de yapıyorum.
Kasa önerinizi bekliyorum
@LH44
2. el - sıfır karışık olarak alabilir misiniz? Bu bütçede en mantıklı seçenek bu çünkü.
Hazır 0 kasa almayı düşünüyorum yılbaşında indirim olur diye umut ediyorum2. el - sıfır karışık olarak alabilir misiniz? Bu bütçede en mantıklı seçenek bu çünkü.
Olur olmasına fakar adam akıllı bir sistem bulmak zor, hatta imkansız. RAM krizi başladığından beri iyi bir sistem çıkmıyor, çıksa bile pahalı oluyor.Hazır 0 kasa almayı düşünüyorum yılbaşında indirim olur diye umut ediyorum
yani bütçeyi 36-37k ya zorlayabilirim max güzel bir sistem gelmez miOlur olmasına fakar adam akıllı bir sistem bulmak zor, hatta imkansız. RAM krizi başladığından beri iyi bir sistem çıkmıyor, çıksa bile pahalı oluyor.
yani bütçeyi 36-37k ya zorlayabilirim max güzel bir sistem gelmez mi
Hiç istemeyerek bunu önerebilirim en fazla.
- PSU soru işareti, RAM rezalet, soğutucu yükte dayanmaz, anakart A serisi zaten.
Bunları bilerek alın.
Daha altında RX 9060 XT yok. RX 9060 var.
hocam peki 5060 serisi sistemler hakkında ne düşünüyorsun?Hiç istemeyerek bunu önerebilirim en fazla.
- PSU soru işareti, RAM rezalet, soğutucu yükte dayanmaz, anakart A serisi zaten.
Bunları bilerek alın.
Daha altında RX 9060 XT yok. RX 9060 var.
hocam peki 5060 serisi sistemler hakkında ne düşünüyorsun?
RX 9060 XT'yi tercih ederim.
yani genel ekipman açısından diyorum itopyada olanlar
https://share.google/6eucHPCdKMIt5YoxL bu sistem için konuşursak sadece özelleştirmeye koydukları Goodram diğer sisteme göre ön plana çıkıyor.yani genel ekipman açısından diyorum itopyada olanlar
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-