Bütçe
30.000-40.000 TL
Makaleler
15
Yer
Rockport City
Arkadaşım telefon bakıyor, önceliği pil ömrü ve kamera.

İlla Tecno'nun telefonlarını alacağım diye tutturuyor, neymiş 7000 mAh pili var mış. Yav Samsung'lar, iPhone'lar 4000 mAh pil kapasitesi ile daha uzun ekran süresi veriyor diyorum, optimizasyona falan bak diyorum ancak dinlemedi bir türlü.

Sizce bu arkadaşa uygun cihaz modeli nedir? Öncelik kamera ve pil ömrü.

Benim aklımda Samsung S24+, Xiaomi 15T, iPhone 16e vardı. En azından almışken adam gibi cihaz alsın dedim. Bu konunun linkini de arkadaşa ileteceğim, önerilerinizi okuyacak hocalarım.

İlla Tecno'nun telefonlarını alacağım diye tutturuyor, neymiş 7000 mAh pili var mış. Yav Samsung'lar, iPhone'lar 4000 mAh pil kapasitesi ile daha uzun ekran süresi veriyor diyorum, optimizasyona falan bak diyorum ancak dinlemedi bir türlü.

Benim aklımda Samsung S24+, Xiaomi 15T, iPhone 16e vardı. En azından almışken adam gibi cihaz alsın dedim. Bu konunun linkini de arkadaşa ileteceğim, önerilerinizi okuyacak hocalarım.
S24+ al geç. Daha bu gün anneme aldık.

Benim aklımda Samsung S24+, Xiaomi 15t, iPhone 16e vardı. En azından almışken adam gibi cihaz alsın dedim. Bu konunun linkini de arkadaşa ileteceğim, önerilerinizi okuyacak hocalarım.

Tasarım çok önemli değilse Nothing 3
Alternatif olarak alabilirse 15T Pro alamazsa 15T
S25 FE ve Honor 400 Pro bakabilir.
Benim seçimim Nothing Phone 3 ile S25 FE olurdu. S24+ alınabiliniyorsa o daha iyi olur.
(Aralarından en iyisi Nothing Phone 3)

İlla Tecno'nun telefonlarını alacağım diye tutturuyor.

Eğer önerileri dikkate almıyorsa alsın, pişmanlığı çok uzun sürmez.

S24+,S25 FE, Xiaomi 15T/15T Pro Nothing Phone 3 zaten gayet iyi batarya süresi veriyor hocam o kadar para verip POCO Launcher, bol bol bloatware ve reklamlı arayüz kullanmak istemezsin.
Bu son cikan Poco'lar batarya omru olarak iPhone 17 Pro Max rakibi. S25 Ultra'dan daha iyiler zaten. Standby'deki SoT sureleri de bayagi iyi. Fakat Poco Launcher'i ben tercih etmezdim. Bu butcede kesinlikle Phone (3) alirdim.

S24+,S25 FE, Xiaomi 15T/15T Pro Nothing Phone 3 zaten gayet iyi batarya süresi veriyor hocam o kadar para verip POCO Launcher, bol bol bloatware ve reklamlı arayüz kullanmak istemezsin.
Hocam reklam kapatılabiliyor, bloatware de temizlenir sıkıntı olmaz, zaten ben Xiaomi geliştiricisiyim, ucuz modellerdeki kırpılmış HyperOS'te bulunan bloatware paketlerini temizlerim rahatça.

Bir mağazaya götürüp telefonlara baksın. Öyle kesinlikle diyemem ama fikri değişebilir.
Mağazada her telefon akıcı hocam, Tecno da yağ gibi akıyor ama iki ay sonra pişman etmeye başlar.