30.000-40.000 TL bütçede Galaxy S25 FE alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Umut Erden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 372
  • Etiketler Etiketler
    s25 s25 fe
Bütçe
30.000-40.000 TL

Umut Erden

Çalışkan
Herkese iyi sosyaller. Şu an Redmi Note 13 Pro 5G kullanmaktayım. Yurt dışından satın aldım ve direnç attırdım. Aldığım zaman telefoncusu "Güncelleme ve sıfırlama yapabilirsin" demişti, ancak ne güncelleme ne de sıfırlama yapabiliyorum. Üstüne bir de donmaya başladı, bataryası da dayanmıyor. Aklımda S25 FE almak var, mantıklı mıdır?

Teşekkürler bakacagim.

Teşekkürler.

Ek olarak Samsung, öğrenci indirimi ile 31.999 TL'ye düşebiliyormuş.

Pazar yerlerinde de aynı, Samsung genelde kendi sitesinde yüksek fiyattan satıyor. Bazı telefonların yanında kulaklık falan veriyordu eğer öyle bir teklifse mantıklı değilse yarın 2 Mart indirimleri başlayacak belki pazar yerlerinde indirime girer beklemeni tavsiye ederim.

Ancak ne güncelleme ne de sıfırlama yapabiliyorum.

Direnç attığına emin misin? Direnç'de güncelleme ve sıfırlamaya izin veriyor. Kendim HyperOS 1 çıktığı dönem 13t almıştım şu an sorunsuz güncelleme alıyor. Yazılımsal IMEI atarsa bu gibi durumlarda uçma sorunu oluyor.

Bekleyeceğim hocam, merak etmeyin. Bu İran savaşından dolayı değerli metaller yükseldi, telefon için ayırdığım biraz altınım vardı, onları bozmayı düşünmekteyim. Pazar yerlerinden almak isterim fakat resmi siteden almak daha hoş geliyor bana. Telefoncunun direnç atıp atmadığını tam bilmemekteyim, ancak konuşurken dalgasına "telefon sıfırlanmayacak dimi" demiştim, "sıfırlanacak" demişti. Telefonu getirin, yedek alayım dediğimde arka kapağı açık gelmişti. Ben de HyperOS 1 çıkmışken almıştım.

Eğer güncelleme yok demek yerine altta onay verebileceğiniz herhangi bir hata çıkıyorsa cihaza sahte ROM atmışlardır. O cihazlar güncelleme alamaz. DFT Pro kullanan bir servis de açtırmak mümkün aslında ya da herhangi bir telefoncuda muhtemelen halleder. Kendiniz de aslında ROM atarak açabilirsiniz fakat bilmiyorsanız denemeyin cihaz brick olabilir.

UFS 4.0 Depolama ve Exynos 2400 için gayet mantıklı bir cihaz. 1 güncelleme de cabası.

Fake ROM degil hocam. Hindistan ROM.

Son düzenleyen: Moderatör:
S25 FE güzel makine, S24 Plus da tercih edebilirsin, ikinci el S25 Plus da bulursun ama sıfır makine iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…