Bütçe
40.000 TL

Mustafa7w9

Çalışkan
Merhaba, Max 40 bin TL param var. Samsung telefon alacağım. Galaxy S25 FE'yi buldum ama Exynos 2400 işlemci kötü mü? Exynos işlemcileri kötü yapan sorunlar nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Max 40 bin TL param var. Samsung telefon alacağım. Galaxy S25 FE'yi buldum ama Exynos 2400 işlemci kötü mü? Exynos işlemcileri kötü yapan sorunlar nedir?

S25 FE alabilirsiniz kullanıma bağlı olarak.
Exynos 2400 ise o kadar kötü bir işlemci değil. Rakipleri 8 gen 3 gibi işlemcilere göre geride olsa da eski 2200 ve öncesi gibi değil.
O fiyata alabileceğiniz en iyi yazılım, AI, ön kameraya sahip. Diğer teknik özellikler de ise rakiplerine göre denk ya da biraz daha kötü olduğu oluyor.
Ancak bu fiyata alabileceğiniz tam denilebilinecek cihazlardan biri.

Şahsen o bütçenin üzerine çıkarak S25 Plus veya S24 Plus tercih ederdim, alternatif olarak X200 FE - 15T Pro değerlendirirdim.

Exynos önceden ısınmasıyla ve kronik problemleriyle geçmişte bir sürü problemi vardı, kronik sorunları çözüldü ancak önyargı var şimdi de.