Bütçe
30.000-40.000

Yusuf Kerem

Yetkin
Makaleler
2
Yer
Gonton,Grove Street
Pil süresi önemli değil şarjda kullanırım derseniz F/P olarak bunu öneririm.
Düşük ms panelli bir model isterseniz bunu önerebilirim.
İkisinede +16 RAM ekleyip kullanmanızı öneririm her senaryoda.

Pil süresi önemli değil şarjda kullanırım derseniz F/P olarak bunu öneririm.
Düşük ms panelli bir model isterseniz bunu önerebilirim.
İkisine de +16 RAM ekleyip kullanmanızı öneririm her senaryoda.

Hocam LOQ versiyonunun 16 GB RAM'li versiyonu var mı içini açıp takviye yapmak istemiyorum.

Hocam LOQ versiyonunun 16 GB RAM'li versiyonu var mı içini açıp takviye yapmak istemiyorum.
8 GB RAM için fazladan 4-5K verirsiniz büyük ihtimalel hiç gerek yok. 1800-1900 ekleyip 24 GB RAM yapın çok daha iyi olur. İçinin açılması sorun teşkil etmez servisi bilgilendirirsiniz yapamam derseniz servise yollayın ama baya basit bir işlem.

8 GB RAM için fazladan 4-5k verirsiniz büyük ihtimalel hiç gerek yok. 1800-1900 ekleyip 24 GB RAM yapın çok daha iyi olur. İçinin açılması sorun teşkil etmez servisi bilgilendirirsiniz yapamam derseniz servise yollayın ama bayağı basit bir işlem.

Benim ilk attığım model ile neredeyse aynı performansamı sahip?

8 GB RAM için fazladan 4-5k verirsiniz büyük ihtimalel hiç gerek yok. 1800-1900 ekleyip 24 GB RAM yapın çok daha iyi olur. İçinin açılması sorun teşkil etmez servisi bilgilendirirsiniz yapamam derseniz servise yollayın ama bayağı basit bir işlem.

Hocam taksit seçenekleri yüzünden ilk attığım modeli alacağım o attığım model beni üzer mi?