25457 Uzman Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 1.959 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.319 Yer İstanbul 11 Aralık 2025 #1 30.000-40.000 TL bütçem var, bu fiyata alabileceğim en iyi ve uzun ömürlü robot süpürgeyi önerebilir misiniz? Ayrıca aklımdaki sorular şunlar: Evde ince ve kalın halılar var, farkını vb. anlayıp ona göre süpürebilir mi? Halı gibi engellerin üstünden rahat geçebilir mi? Takılmasını istemiyorum. Yıllık bakımı oluyor mu, oluyorsa çok masraflı mı?
30.000-40.000 TL bütçem var, bu fiyata alabileceğim en iyi ve uzun ömürlü robot süpürgeyi önerebilir misiniz? Ayrıca aklımdaki sorular şunlar: Evde ince ve kalın halılar var, farkını vb. anlayıp ona göre süpürebilir mi? Halı gibi engellerin üstünden rahat geçebilir mi? Takılmasını istemiyorum. Yıllık bakımı oluyor mu, oluyorsa çok masraflı mı?
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.855 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.250 Yer Bootloader 11 Aralık 2025 #2 Roborock S8 Sonic kullanıyorum, çok memnunum, bir sorun yaşamadım. Bu bütçede onun S8+ halini alabilirsin. Belki başka markada daha iyisi vardır, piyasayı bilmiyorum. Sadece kullandığım ürünü önerdim.
Roborock S8 Sonic kullanıyorum, çok memnunum, bir sorun yaşamadım. Bu bütçede onun S8+ halini alabilirsin. Belki başka markada daha iyisi vardır, piyasayı bilmiyorum. Sadece kullandığım ürünü önerdim.