Bütçe
30.000-40.000 TL

yusakaraa

Uzman
Yer
Sakarya
Bir tanıdığım için öneriye ihtiyacım var, dizi film izleyecek arada oyun oynayacak. Bütçe aralığı 30-40, 40'ın belki biraz üzerine çıkılabilir ama kayda değer bir fark, fırsat var ise, onun dışında bütçe içinde kalmak istiyoruz.

4000 ekleyip 4070'li Victus almadığın sürece yükselmeye gerek yok.

Bunun dışında Lenovo LOQ 15ARP9 veya 15IAX9'un RTX 4060'lı kasalarına bakabilirsin lakin bu modelden alacaksan Lenovo'dan harici olarak 230W adaptör satın al çünkü bunlarla gelen 170W adaptör bazen yetmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim için ASUS veya MSI olması yeterli, kendime alacak olsam marka gözetmem fakat öneri olacağı için başka marka önermek istemiyorum, servis sorunları kronik sorunlar derken bir ton uğraş. En azından ASUS veya MSI tarafında bir sorunum olduğunda işleri hızlandırma imkanım var.

Tek fanlı, 45W ekran kartı limitli o Cyborg cihaz. Rezalet bir cihaz, uzak durmanı öneririm.

Şu anlık ASUS TUF A15 FA507NVR-LP157 modelini önerdim en mantıklı o gibi duruyor. Bütçe düşmek isterse 30-35 bandında da önerebileceğiniz modeller var mı?

Bir tanıdığım için öneriye ihtiyacım var, dizi film izleyecek arada oyun oynayacak. Bütçe aralığı 30-40, 40'ın belki biraz üzerine çıkılabilir ama kayda değer bir fark, fırsat var ise, onun dışında bütçe içinde kalmak istiyoruz.

7435 4060 ASUS olabilir. S1 ve R1 serilerinde diğerlerine nazaran çok daha az %0.1 falandır. O yüzden bu da olabilir.

Evet cyborglar 45W olduğundan direk listedışı. O ASUS'lar vatan da 32800e düşüyor bu aralar. Yakalarsan iyi fiyat.

Benim için ASUS veya MSI olması yeterli, kendime alacak olsam marka gözetmem fakat öneri olacağı için başka marka önermek istemiyorum, servis sorunları kronik sorunlar derken bir ton uğraş. En azından ASUS veya MSI tarafında bir sorunum olduğunda işleri hızlandırma imkanım var.
ASUS TUF Gaming cihazların ekranları çok güzel oluyor. Resmen kıskanıyorum. :D Şık tasarımı da var. AMD işlemcili modellerini öneriyorum. Isınma sorunu çıkınca da PTM7950 ile çözmüştüm. Ama biraz dikkat etmen gerekiyor çünkü diğer modellere göre darbelere karşı zayıf oluyor.

MSI için pek bir fikrim yok. Çünkü pek gördüğüm bir cihaz değil.