Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30.000-40.000 TL
https://www.amazon.com.tr/ASUS-FA507NUR-LP167-Dizüstü-Bilgisayarı-Processor/dp/B0F5JRR7YS şu modele ne diyorsun, Prime indirimiyle 32.500 seviyelerinde.
Son düzenleyen: Moderatör:
O cihazı daha ucuza bulmak mümkün:https://www.amazon.com.tr/ASUS-FA507NUR-LP167-Dizüstü-Bilgisayarı-Processor/dp/B0F5JRR7YS şu modele ne diyorsun, prime indirimiyle 32.500 seviyelerinde.
4060 ekran kartlı cihazlara bütçeniz yetiyorken 4050'li cihazlara bakmayın.
Cihaz sanırım IPS panel. Daha önce IPS panel cihaz kullanmadım. Hepsiburada yorumlarında ışık süzmeleri olduğunu belirtmişler. Bu durum hakkında fazla bilgim yok, endişelenmeli miyim emin olamadım.
Bu bütçede IPS panelden başka seçeneğiniz yok. Paneli güzel bir cihaz, %100 sRGB renk gamutu ve IPS panel ile renkleri güzel verecektir. Işık sızması çoğu IPS panelde var, buna yapılabilecek bir şey yok maalesef. Endişelenmenize gerek yok.Cihaz sanırım IPS panel. Daha önce IPS panel cihaz kullanmadım. Hepsiburada yorumlarında ışık süzmeleri olduğunu belirtmişler. Bu durum hakkında fazla bilgim yok, endişelenmeli miyim emin olamadım.
Androidin50tonu
Yetkin
Yukarıdaki arkadaş da aynı modeli söyledi. Sanırım bu bütçede alınabilecek en iyi cihaz bu. Birazcık araştırdım da ekran kartı da 140watt. Bence diğer özellikleri de gayet makul. Rahat oynayamayacağım güncel bir oyun yok sanırım bu cihazda.
Hocam bütçeyi ekipmanlara ayırma gibi bir planım da var. Bu senaryoda bu cihaz alınır mı?O cihazı daha ucuza bulmak mümkün:
4060 ekran kartlı cihazlara bütçeniz yetiyorken 4050'li cihazlara bakmayın.
Bütçeniz laptop dahil tüm ekipmanlar için maksimum ne kadar olur? Eğer ekipmanlar için ayrı bir bütçe ayırdıysanız alınır.Yukarıdaki arkadaş da aynı modeli söyledi. Sanırım bu bütçede alınabilecek en iyi cihaz bu. Birazcık araştırdım da ekran kartı da 140watt. Bence diğer özellikleri de gayet makul. Rahat oynayamayacağım güncel bir oyun yok sanırım bu cihazda.
Hocam bütçeyi ekipmanlara ayırma gibi bir planım da var. Bu senaryoda bu cihaz alınır mı?
Androidin50tonu
Yetkin
Hiçbir ekipman için 4060'dan 4050'ye düşülmesi mantıklı değil.Hocam bütçeyi ekipmanlara ayırma gibi bir planım da var. Bu senaryoda bu cihaz alınır mı?
İlla daha ucuz bir laptop alınacaksa biraz işlemcisinden kısılmış bir laptop almak daha mantıklı.
Bu 3000TL daha ucuz. Üsttekine kıyasla işlemcisinde 2 çekirdek eksik ama oyunlarda çok fark yaratmaz.
Son düzenleme: