Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Samsung iyi görünüyor ama ABD, Kanada ve Çin'de Snapdragon ile çıkarken bize Exynos ile gelmesi ülkemize çifte standart mı uyguluyor diye düşündürtüyor.
Samsung uzun yıllardır bunu yapıyor. ABD, Kanada, Çin ve Kore'ye bunu yapıyor. Sadece ülkemize değil AB ülkeleri dahil diğerlerine ayrımcılık oluyor.
Kaandrick Lamar
Yetkin
Ben de benzer şekilde telefon arıyorum aslında. Araştırmalarım sonucunda denk geldiğim birkaç model bunlar. Forum genelinde s24fe önerisi çok yaygın fakat hem kardeşim hem de arkadaşım kullanıyor, ekran sürelerinden hiç memnun değiller. Daha önce açtığım konuda 400 Pro almaya karar vermiştim, büyük ihtimalle önümüzdeki ay da alacağım. Konu sahibi o konuyu da inceleyebilir: https://techolay.net/sosyal/konu/poco-f7-pro-alinir-mi.130692Günlük kullanıcı olduğundan Exynos 2400,8 gen 3 vs onu pişman etmez zaten.
- Makaleler
- 6
Ben de benzer şekilde telefon arıyorum aslında. Araştırmalarım sonucunda denk geldiğim birkaç model bunlar. Forum genelinde S24 FE önerisi çok yaygın fakat hem kardeşim hem de arkadaşım kullanıyor, ekran sürelerinden hiç memnun değiller. Daha önce açtığım konuda 400 Pro almaya karar vermiştim, büyük ihtimalle önümüzdeki ay da alacağım. Konu sahibi o konuyu da inceleyebilir: https://techolay.net/sosyal/konu/poco-f7-pro-alinir-mi.130692
Honor 400 Pro'ya da S24+ alınır.
S25 bak derim.Esenlikler, yeni telefon almayı düşünüyorum. Geçiş yapacağım telefon M52.
Bu yazdıklarımın doğrultusunda önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
- Oyun neredeyse yok denecek kadar az oynarım
- Sosyal medyada çok vakit geçiriyorum
- Netflix, Prime Video ve beIN Connect sıklıkla kullandığım uygulamalara örnek
- Pikselden çok işlemci daha önemli benim için
Ssoulstealler59
Uzman
S24 Plus veya Honor 400 Pro alabilirsin.
Honor 400 Pro veya s25. Honor'un artısı ekran süresi ve hızlı şarj. S25'te ise azınsanmayacak derecede işlemci farkı var. 8gen 2 ile 8gen 3 gibi arasındaki orantı kadar fark olsaydı işlemci farkını önemsemezdim fakat 8 gen 3 ile 8 Elite arasında çok büyük fark yaşandı. O yüzden S25 diyorum. Uzun ömür açısından.
kocakafa
Uzman
Herkese önerileri için teşekkür ederim. Aşağı yukarı benim tahmin ettiklerimi önermişsiniz (fiyat aralığı nedeniyle tabi), benim aklımda Samsung var başından beri ama S24 ve çeşitleriyle S25 arasında kalmıştım. S25 bi tık daha tuzlu, aradaki farka değer mi?
- Makaleler
- 6
Herkese önerileri için teşekkür ederim. Aşağı yukarı benim tahmin ettiklerimi önermişsiniz (fiyat aralığı nedeniyle tabii), benim aklımda Samsung var başından beri ama S24 ve çeşitleriyle S25 arasında kalmıştım. S25 bir tık daha tuzlu, aradaki farka değer mi?
Oyun oynamayacaksan gerek yok.
Batarya performansı olarak S24+ daha iyi sonuç çıkartır ama S25 daha iyi işlemciye sahip.
kocakafa
Uzman
Oyunla aram dediğim gibi yok denecek seviyede. Ancak sosyal medya ve dizi/film platformlarında çok zaman geçiriyorum.Oyun oynamayacaksan gerek yok.
Batarya performansı olarak S24+ daha iyi sonuç çıkartır ama S25 daha iyi işlemciye sahip.