Bütçe
30.000-40.000 TL
Muhtemelen öyle yapacağım hocam.

Bilemiyorum hocam çok kararsız kaldım s24 ile s25 fe arasında bir fark göremedim boyut olarak ayrıca s24 parmak izi sensörü daha iyi ayrıca küçük ekran tek elle kullanım için istiyorum
s24+ pek kararsızım o fiyata zor çıkıyorum eğer samsung alacaksam ya s25 fe yada s24 alacağım.
Küçük ekran tercihinizse S24 öneririm. 25 FE ile tek farkları boyut ve batarya.

Aslında pazartesi Apple iPhone 16e almayı planlıyordum fakat aklıma takılıyor: Beni memnun edecek mi, parasının hakkını verecek mi diye. En fazla 40 bin TL bütçem var. Samsung Galaxy S25 FE’ye baktım fakat pek içime sinmedi. Samsung Galaxy S24 için de eskimeye başladığını düşünüyorum.

Telefonu kullanım amacım günlük kullanım; Instagram’da Reels izlemek ve telefonla konuşmak. Onun dışında neredeyse kullanmıyorum. Kamera benim için çok önemli değil, çekmesi yeter.

Bir arkadaşım Xiaomi 15T almış, güzel olduğunu söylüyor. 30 bin TL civarında. Samsung Galaxy S24+ da aklımda var ama kararsızım.

Şimdiye kadar hep Android kullandım, iOS’u merak ediyorum. Boyut olarak ise küçük telefonları tercih önceliğimdir.
16e pek mantıklı değil. Galaxy S25FE aslında gayet güzel. Küçük seviyorsunuz, S24 güzel sizin için. Mümkünse S25'e çıkın.