Bütçe
30.000-40.000 TL
Makaleler
19
Yer
Rusya, St.Petersburg
Arkadaşlar merhaba, telefonumu artık emekli etmeye ve yeni bir telefon almaya karar verdim. Bütçem 30-40 bin TL arası. Şu anda aklımda: Samsung S25, iPhone 16e ve Xiaomi 15T var. Sanırım Xiaomi alacağım ama sizlere de sormak istedim. Ne önerirsiniz? 15T kullanan, memnun kalan var mı?

Ne beklersin telefondan? Eski telefondan neyinden sikayetciydin?
Eski telefonum patlayacak hocam bataryasi aşırı şişti ekrani kirildi o derece. Onun dışında eski telefonun kamerasi aşırı kötüydü, Ana ekranda bile kasma problemi yaşıyordum, asiri isiniyordu ayriyeten cok oyun oynamayan biriyim ona rağmen oyun oynadigimda ates atiyordu, donup duruyordu. Yeni telefonumun kamerasi iyi olsun, islemci performansi iyi olsun kasma, donma yapmasin istiyorum aslinda. Akici olsun kamerası iyi olsun.

Eski telefonum patlayacak hocam bataryasi aşırı şişti ekrani kirildi o derece. Onun dışında eski telefonun kamerasi aşırı kötüydü, Ana ekranda bile kasma problemi yaşıyordum, asiri isiniyordu ayriyeten cok oyun oynamayan biriyim ona rağmen oyun oynadigimda ates atiyordu, donup duruyordu. Yeni telefonumun kamerasi iyi olsun, islemci performansi iyi olsun kasma, donma yapmasin istiyorum aslinda. Akici olsun kamerası iyi olsun.
Bu iki cihazı öneririm.

Oynadığınız oyunlar ağır grafikli oyunlar mı? Buna göre tercih yapılmalı. Hafif oyunlar ise para israfına gerek yok, kullanımınıza yeten çok telefon var.