Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30.000-40.000 TL
Günlük cihaz aktivitelerin ne olacak?
Fiyat/Performans mı yoksa marka mı diliyorsun?
Yazılımla uğraşır mısın? (Custom kernellerle uyumluluk için)
Bunları da belirtirsen, arkadaşlar daha iyi yardımcı olur.
Marka gündelik kullanım öyle video film Instagram falan yani.
15t Pro.
Sosyal medyaya sık sık yükleme yapar mısın? (Medya)Marka gündelik kullanım öyle video film Instagram falan yani.
Sosyal medyaya sık sık yükleme yapar mısın? (medya)
Hayır şeyi soracağım A17 acaba yeterli mi 5G A17 var 8 RAM 256gli yetiyor ama iPhone falan mı alsam diye düşündüm.
Gündelik kullanım için A serisi gayet yeterli, Exynos bu konuda enerji cimrisi. iPhone biraz kapalı kutu. Özgür yazılım felsefesine yatkınsan biraz canını sıkabilir. Apple'ın sana şu konumda sunacağı avantajlar;Hayır şeyi soracağım A17 acaba yeterli mi 5G A17 var 8 RAM 256gli yetiyor ama iPhone falan mı alsam diye düşündüm.
1. Marka
2. Premium kasa kalitesi
3. Instagram gibi platformlara (neredeyse) kayıpsız medya yükleme opsiyonu
Gündelik kullanım için a serisi gayet yeterli, Exynos bu konuda enerji cimrisi. iPhone biraz kapalı kutu. Özgür yazılım felsefesine yatkınsan biraz canını sıkabilir. Apple'ın sana şu konumda sunacağı avantajlar;
1. marka.
2. premium kasa kalitesi.
3. Instagram gibi platformlara (neredeyse) kayıpsız medya yükleme opsiyonu.
Yani aslında çok da gerek yokta kararsız kaldım.
Tamamen tercih meselesi. İhtiyaç/maliyet analizi yapıp buna kendin karar vermelisin. Ben senin yerinde olsaydım, şu anlık bir telefona bu yatırımı yapmazdım.
- Makaleler
- 6
Kafamda 16 Pro yurt dışı var, yanına Android A17 de olacak SIM kart falan muhabbetinden dolayı.
Gerek yok, git ucuz iPhone 7/8 al yeter. İkisini de aynı ICloud'a eşleştir, arama ve çağrılar ana 16 Pro'na gelir.
Son düzenleyen: Moderatör: