Bütçe
30. 000 TL

Antibiyotik

Uzman
30 bin TL bütçem var, sıfıra yetmiyor. 2.el toplasam mı, yoksa PlayStation 5 veya Xbox mu alsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
30 bin TL bütçem var, sıfıra yetmiyor. 2.el toplasam mı, yoksa PlayStation 5 veya Xbox mu alsam?

Eğer özel oyunları oynadıysanız Xbox Series X öneririm. Her ne kadar çoğu kişi önermesede taş gibi konsol. Game Pass zammı ile birlikte bile halen çok mantıklı. Özel oyunlar zaten artık özel olmaktan çıktı. Eğer bilgisayar oyunları odaklıysanız bilgisayar alın ama.

Eğer özel oyunları oynadıysanız Xbox Series X öneririm. Her ne kadar çoğu kişi önermesede taş gibi konsol. Game Pass zammı ile birlikte bile halen çok mantıklı. Özel oyunlar zaten artık özel olmaktan çıktı. Eğer bilgisayar oyunları odaklıysanız bilgisayar alın ama.

Hiçbir oyunu oynamadım, ilk sistemim veya konsolum olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir oyunu oynamadım, ilk sistemim veya konsolum olacak.
2K-4K televizyonunuz veya monitorunuz varsa PS5 alin. Oyunlar pahali yalniz. 1080p oyuncusuyum diyorsaniz sistem alin.

İkinci el PC bakın bence. Oyunları satın almak bütçenizi zorlamayacaksın PlayStation 5 Slim iyi gider.
Bu sistem iyi duruyor.
Butceyi asiyor hocam bu sistem. 0 olarak da 5060'li sistem bulunur bu arada.

İkinci el PC bakın bence. Oyunları satın almak bütçenizi zorlamayacaksın PlayStation 5 Slim iyi gider.
Bu sistem iyi duruyor.

Hocam sadece oyun oynayacağım zaten laptopum var o Valorant kaldırıyor ondan hallederim oyunları da PlayStation'da oynarım şimdi sorum şu Xbox Series X mi PlayStation 5 mi özel oyunları vs oynamadım ayrıca Slim vs ne fark var? Bütçe sıkıntısı yok oyunlarda.

2K-4K televizyonunuz veya monitorunuz varsa PS5 alin. Oyunlar pahali yalniz. 1080p oyuncusuyum diyorsaniz sistem alin.

Butceyi asiyor hocam bu sistem. 0 olarak da 5060'li sistem bulunur bu arada.

Bu arada CD takasi yapabileceginiz yer yoksa 27 bin CD'li surum almanin hiçbir mantigi yok. 22 Bin'e digital al.

Hocam link atar mısınız CDli ve digital için.

Hocam sadece oyun oynayacağım zaten laptopum var o Valorant kaldırıyor ondan hallederim oyunları da PlayStation'da oynarım şimdi sorum şu Xbox Series X mi PlayStation 5 mi özel oyunları vs oynamadım ayrıca Slim vs ne fark var? Bütçe sıkıntısı yok oyunlarda.
Xbox'in hic bir mantigi kalmadi. Gamepass 800 TL oldu ki Playstation'un katalogu hem daha guzel hem de cok daha ucuz. Slim daha ince ve kucuk bir kasa. Zaten fat kasa satilmiyor artik.

Hocam link atar mısınız CDli ve digital için.

Hocam kesinlikle PS5 Slim. Slim daha küçük ve sorunsuz model. CD girişi yok ekstra almanız şart değil. Sony oyunları muazzam boş verin Xbox'ı. Zaten tüm oyunlarını PlayStation'a getiriyorlar. Ama Sony oyunlarını Xbox'a vermiyor.