Stok bulursan 2K olan modeller yerine MO27Q28G öneririm. Şu an ülkemize giren en güncel OLED monitörlerden birisi. Renk gamutu ve parlaklık olarak yukarıdaki bütün modellerden üstün.
Stok bulursan 2K olan modeller yerine MO27Q28G öneririm. Şu an ülkemize giren en güncel OLED monitörlerden birisi. Renk gamutu ve parlaklık olarak yukarıdaki bütün modellerden üstün.
Arkadaşın attığı G81SF kullanıcısıyım. 5080 ile bir sisteme sahipten kesinlikle 4K 27" almanızı öneririm. Ürün Samsung Eğitim Programı indiriminde 31-32K fiyatlara düşüyor sık sık, her gün takip edip onu almanı öneririm. 4K 27" keskinliği gerçekten büyüleyici. Ama illa ki 2K alacaksanız en iyi seçenek ; AW2725D.
Arkadaşın attığı G81SF kullanıcısıyım. 5080 ile bir sisteme sahipten kesinlikle 4K 27" almanızı öneririm. Ürün Samsung Eğitim Programı indiriminde 31-32K fiyatlara düşüyor sık sık, her gün takip edip onu almanı öneririm. 4K 27" keskinliği gerçekten büyüleyici. Ama illa ki 2K alacaksanız en iyi seçenek ; AW2725D.
5080'li sistemim var evet ve 4K OLED bana da mantıklı geliyor. Sistemimi boş yere aldığımı düşünüyorum. 2K IPS 32 inç 160 Hz var bende, hiç hoşuma gitmiyor. Alacağım sanırım senin kullanığın monitörü ama ikinci el olarak 34 diyor Amazon'da. 9 taksit aradaki 2k'ya değer mi?
@buscopan, 32" istiyorsan bir sey diyemem ama 27" olarak butcen dahilinde Gen 4 QD-OLED'ler varken Gen 3 QD-OLED monitor alman sacma olmus. XG27UCDMG gibi bir canavar alinabiliyor butcen dahilinde.
Veya G81SF, yukarida onermistim. XG27UCDMG ile ayni paneli kullaniyor.