Bütçe
30.000 TL
Attığın model çöp, asla alınmaz.

AW2725D alınabilir.

360 Hz istersen de OLED G6 alınabilir.

Parlaklığı yüksek olsun dersen XG27AQDMG alınabilir.

Bütçe aşarsan da 4K 240 Hz olarak G81SF öneririm.

Stok bulursan 2K olan modeller yerine MO27Q28G öneririm. Şu an ülkemize giren en güncel OLED monitörlerden birisi. Renk gamutu ve parlaklık olarak yukarıdaki bütün modellerden üstün.

AW2725D alınabilir.

Stok bulursan 2K olan modeller yerine MO27Q28G öneririm. Şu an ülkemize giren en güncel OLED monitörlerden birisi. Renk gamutu ve parlaklık olarak yukarıdaki bütün modellerden üstün.
Tamamdır hocam teşekkürler.

Arkadaşın attığı G81SF kullanıcısıyım. 5080 ile bir sisteme sahipten kesinlikle 4K 27" almanızı öneririm. Ürün Samsung Eğitim Programı indiriminde 31-32K fiyatlara düşüyor sık sık, her gün takip edip onu almanı öneririm. 4K 27" keskinliği gerçekten büyüleyici. Ama illa ki 2K alacaksanız en iyi seçenek ; AW2725D.

Arkadaşın attığı G81SF kullanıcısıyım. 5080 ile bir sisteme sahipten kesinlikle 4K 27" almanızı öneririm. Ürün Samsung Eğitim Programı indiriminde 31-32K fiyatlara düşüyor sık sık, her gün takip edip onu almanı öneririm. 4K 27" keskinliği gerçekten büyüleyici. Ama illa ki 2K alacaksanız en iyi seçenek ; AW2725D.
5080'li sistemim var evet ve 4K OLED bana da mantıklı geliyor. Sistemimi boş yere aldığımı düşünüyorum. 2K IPS 32 inç 160 Hz var bende, hiç hoşuma gitmiyor. Alacağım sanırım senin kullanığın monitörü ama ikinci el olarak 34 diyor Amazon'da. 9 taksit aradaki 2k'ya değer mi?

AW2725D alınabilir.

Hocam bir de bu monitör hakkında ne düşünüyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir arkadaşım var; ne alırsam azıcık koy, azıcık koy diyerek böyle sonuçlar alıyorum. Umarim iyi olur.

Screenshot_2025-11-12-15-33-25-499_com.whatsapp.webp

@buscopan, 30.000 TL butceye monitor konusu aciyorsun, bir anda 46.000 TL'ye sorgusuz sualsiz alisveris yapiyorsun. Acikcasi niyetini anlamadim. Neyse, kullanacak kisi sensin, hayirli olsun.
Aslında şöyle F/P olsun diyordum ama, para sıkıntısı olan birisi değilim sadece Kayseriliyim azıcık;)
İptal edeyim mi? Kötü dersen edebilirim.