Arkadaşlar merhaba, öğrenciyim, telefonda yaptığım tek şey X, Instagram ve TikTok’a girmek, arkadaşlarımla, ailemle ya da herhangi başka bir şey için fotoğraf çekmek, ailem ve arkadaşlarımla iletişim için WhatsApp’a girmek. Yani herhangi bir oyun beklentim yok, hiçbir şekilde mobil oyun oynamıyorum, herhangi bir render performansı vesaire gibi bir beklentim de yok. Öğrenciyim, sosyal medyama girsin, kamerası iyi olsun, performans olarak beni üzmesin (elimdeki telefon gibi Instagram’da kaydırırken, Twitter’da gezerken, uygulamadan uygulamaya geçerken kasmasın) en önemli hususlardan biri batarya konusunda iyi olsun yeter. Sizce iPhone 14 alayım mı? 28.000 TL gibi bir fiyata tertemiz bir iPhone 14 bulabiliyorum. Android çok uzun süre kullandım, gözüme hitap etmiyor, sevmiyorum, alışamıyorum. Şimdi iPhone 11’deyim, ekranı kırık (çatlak yani), kasasının durumu kötü, yıpranmış, pili çok kötü, masraf etmeye değecek bir cihaz değil o yüzden değişeceğim. Ayriyeten, iPhone 14’e geçtiğimde, performans açısından bir fark görebilecek miyim? Beni hatırı sayılır bir süre idare edebilecek mi?