30.000 TL bütçede tablet önerisi

Bütçe
30.000 TL

rhungon501

Becerikli
Selamlar.

Tablet almayı düşünüyorum ve bütçem yaklaşık 30 bin TL. Tableti ağırlıklı olarak ders çalışmak, sosyal medya uygulamalarını kullanmak, dizi ve film izlemek için kullanacağım. Birkaç yıl boyunca sorunsuz kullanabileceğim bir model arıyorum. Çok detaylı araştırma yapma fırsatım olmadı ancak bu bütçe için iPad A16 11'' ilgimi çekti. Kalemiyle birlikte (5.5K) toplamda yaklaşık 31-32 bin TL civarına geliyor sanırım.

Sizce bu kullanım amacı ve bütçe için iPad A16 11" mantıklı bir tercih mi? Yoksa bu fiyat aralığında başka tabletleri mi değerlendirmeliyim?

Teşekkürler.

S10 FE alip gecerim 10 bin TL daha ucuza. Kalem de kutudan dahil geliyor. Apple ekosistemine halihazirda sahip degilseniz A16 almak cok mantiksiz.
Apple ekosistemine sahip değilim, hatta alırsam kullanacağım ilk Apple ürünü olacak. Öneriniz için teşekkürler S10 FE değerlendireceğim. Bu arada Xiaomi Pad 8 veya Lenovo Yoga Tab önerir misiniz?

Apple ekosistemine sahip değilim, hatta alırsam kullanacağım ilk Apple ürünü olacak. Öneriniz için teşekkürler S10 FE değerlendireceğim. Bu arada Xiaomi Pad 8 veya Lenovo Yoga Tab önerir misiniz?
Pad 8 olabilir hocam, Yoga Tab da olur. Yoga Tab'ın işlemcisi inanılmaz güçlü o avantajı var, fiyatı biraz daha arttı ama yine olabilir. Pad 8 ve onerdigim Samsung'un ise yazılım avantajları daha fazla.

A16'yı direkt boşverin ama, oyun oynayayım deseniz o çipi besleyemeyen 60Hz ve lamine edilmemiş bir ekrana sahip. Ayrıca aynı ekran ekran oranı sebebiyle 16:9 içerik tüketiminde de alt ve üstlerde çok büyük siyah barlar kalmasına sebep oluyor. Kalemi de ayrı satılıyor ve kablosuz şarjı bile yok temel model kalemin, tabletin altından şarja takacaksınız portla. Ha yine illa Apple kullanacağım derseniz alabilirsiniz de gerek yok yani fazla para dökmeye.

Samsung'un 7 yıl güncelleme desteği var, kalemi şarjsız çalışıyor. Kendi Notes uygulaması yazılım desteği açısından çok iyi. Xiaomi'nin ekranı ve işlemcisi daha üstündür Samsung'dan ama yazılımdan ve güncelleme desteğinden eksi alıyor. Yoga Tab'in ise 8 Gen 3 çipi vardı sanırsam işlemci olarak inanılmaz güçlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…