Bütçe
8.000 TL
Ya kardeşim senin okuma yazman gerçekten sorunlu. Ben ne A11 8 GB önerdim ne de 4 GB önerdim. 7 bin TL'ye en iyi performansı veren A11 8 GB dedim. Kendi kullandığım da 4 GB olan dedim. Burada nerede önerme, bana göstersene.

En iyi performansı verdiğini iddia ettiğiniz tableti burada niçin söylüyorsunuz eğer önermiyorsanız? Bu en performanslı tablet ama önermiyorum, öylesine yazdım mı diyorsunuz? O zaman ben de Redmi Pad 2 bu bütçeye göre çok iyi bir tablet yazdım ama önermiyorum, öylesine yazdım. Yıllardır bir yere Redmi Pad 2 fiyatına göre çok iyi tablettir yazmak istiyordum, buraya denk geldi.

En iyi performansı verdiğini iddia ettiğiniz tableti burada niçin söylüyorsunuz eğer önermiyorsanız? Bu en performanslı tablet ama önermiyorum, öylesine yazdım mı diyorsunuz? O zaman ben de Redmi pad 2 bu bütçeye göre çok iyi bir tablet yazdım ama önermiyorum, öylesine yazdım. Yıllardır bir yere Redmi pad 2 fiyatına göre çok iyi tablettir yazmak istiyordum, buraya denk geldi.

X tableti bu fiyata en iyi performanslı olan, y tableti bu fiyata en iyi ekran kalitesi olan, b tableti bu fiyata en iyi pil süresini sunan. Yani bunlardan ne anlıyorsun anlayamıyorum, en iyi performanslı ürünü söyledim. Fakat kişisel tercihe göre en iyi performans yerine ekranı da isteyebilir. Bunu bilemediğimden dolayı net bir öneri yapmadım. Bu fiyata en iyi tablet, demek ile bu fiyata en iyi performanslı tablet demenin farkını kavrayabildiğinden emin değilim.

X tableti bu fiyata en iyi performanslı olan, y tableti bu fiyata en iyi ekran kalitesi olan, b tableti bu fiyata en iyi pil süresini sunan. Yani bunlardan ne anlıyorsun anlayamıyorum, en iyi performanslı ürünü söyledim. Fakat kişisel tercihe göre en iyi performans yerine ekranı da isteyebilir. Bunu bilemediğimden dolayı net bir öneri yapmadım. Bu fiyata en iyi tablet, demek ile bu fiyata en iyi performanslı tablet demenin farkını kavrayabildiğinden emin değilim.

En iyi performansa sahip tablet değil; işte sorun burada başlıyor. Bütçeye daha performanslı ve diğer özellikleri daha iyi bir cihaz rahatlıkla bulunuyor. X tableti bu fiyata en iyi performanslı tablet demiş olabilirsin ama ben diyorum ki sana, dediğin tablet en iyi performanslı tablet değil; hatta genel kullanım olarak bakarsak A11 ilk 3'e giremez. Konu sahibinin anlattığı kadarıyla tableti kullanan kişi sabaha kadar PUBG oynayıp rank kasmayacak küçük bir çocuk. Ben o yaşlarda olsaydım, oynadığım oyunları uzun süre oynatsın, YouTube Kids'ten rahatlıkla çocuk videoları izleyebileceğim, ekranı güzel olan bir tablet isterdim; illa G99 olacak, SD680 olacak diye bir beklentim olmazdı. Bu yönden bakacak olursak A11 ilk 5'e zor girer. Sabahtan beri size bunu anlatmaya çalışıyorum ancak anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Tamam, anladık A11 almışsınız ve memnunsunuz ama yeter.