Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30.000 TL
- Makaleler
- 6
Hmm şimdi eğer ben günlük kullanıcıyım, kamerası, yazılımı iyi olsun, yazılımdaki eksiklerle kafayı yoramam dersen en güvenilir seçenek A57 (ben de kullanıyorum, soru soracaksan sorabilirsin).
Ama oyun oynayacağım, PUBG 120 FPS olsun, çipi iyi olsun, yazılım çok önemli değil dersen POCO X8 Pro.
AlperD
Üyecik
A57 nasıl, mesela artıları eksikleri yazar mısın?Hmm şimdi eğer ben günlük kullanıcıyım, kamerası, yazılımı iyi olsun, yazılımdaki eksiklerle kafayı yoramam dersen en güvenilir seçenek A57 (ben de kullanıyorum, soru soracaksan sorabilirsin).
Ama oyun oynayacağım, PUBG 120 FPS olsun, çipi iyi olsun, yazılım çok önemli değil dersen POCO X8 Pro.
- Makaleler
- 6
Amiral gemisi gibi, bende S22'den geçtim o amiral gemisidir. Sadece çip ve kamera konusunda geride kalıyor. Ancak kamerası yine segmentinde başarılı.
Bataryası gayet iyi ben her ne kadar uğraşsam günü her türlü çıkarıyor.
Ekranı hoparlörü titreşim motoru malzemesi... Kısaca 30 binde alabileceğin en tutarlı cihaz. Ayrıca çipi oldukça stabil. Exynos olmasına rağmen ne modem de ne ısınmasında bir problem çekmedim. Ayrıca çok ince ve hafif. Samsung Shop'ta vadesiz 6 ay taksitle aldım cihazı.
@AlperD, hatta batarya kullanımı atayım. Sabah saat 10'dan beri aktif olarak kullanıyorum, Bluetooth sürekli açık saate bağlı.
AlperD
Üyecik
Çip önemli miAmiral gemisi gibi, bende S22'den geçtim o amiral gemisidir. Sadece çip ve kamera konusunda geride kalıyor. Ancak kamerası yine segmentinde başarılı.
Bataryası gayet iyi ben her ne kadar uğraşsam günü her türlü çıkarıyor.
Ekranı hoparlörü titreşim motoru malzemesi... Kısaca 30 binde alabileceğin en tutarlı cihaz. Ayrıca çipi oldukça stabil. Exynos olmasına rağmen ne modem de ne ısınmasında bir problem çekmedim. Ayrıca çok ince ve hafif. Samsung Shop'ta vadesiz 6 ay taksitle aldım cihazı.
@AlperD, hatta batarya kullanımı atayım. Sabah saat 10'dan beri aktif olarak kullanıyorum, Bluetooth sürekli açık saate bağlı.
Eki Görüntüle 264691
- Makaleler
- 6
Senin kullanımına bağlı. Bu çip yani işlemci diyeyim genel tanımı ile günlük kullanım için fazlasıyla yeterli.
Eğer benim gibi sosyal medyaya giriyor, arada bir oyun oynuyorsan sorun olmaz. Çok ağır oyunlar oynuyorsan üzmeye başlayabilir.
Kısacası tamamen sana bağlı.
Yeni konular
-
1.000 TL'ye bilgisayar temizlemek için hava kompresörü önerisi
- Taylan Dinler
-
-
-
-
-
-
-