Bütçe
30.000 TL

leviathan09

Uzman
Selam. Şu anda iPhone 12 kullanıyorum ancak hem şarjın hızlı bitmesi hem de artık yavaş yavaş akıcılığını kaybetmesinden dolayı yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Eskiyi getir yeniyi götür gibi kampanyalarla telefonu elimden çıkararak yeni telefona geçebilirim. Bütçe 30.000 TL. Şimdiden teşekkürler.

Selam. Şu anda iPhone 12 kullanıyorum ancak hem şarjın hızlı bitmesi hem de artık yavaş yavaş akıcılığını kaybetmesinden dolayı yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Eskiyi getir yeniyi götür gibi kampanyalarla telefonu elimden çıkararak yeni telefona geçebilirim. Bütçe 30.000 TL. Şimdiden teşekkürler.

iPhone istersen lansmanı bekle 17e eğer sadece çip yükseltmesi ile gelirse 16e al. (değiş tokuş kampanyası ile alırsın.)
Ama Android'de olur dersen S25 FE değiş tokuş ile alabiliyorsan S25+ kompakt model istersen Vivo X200 FE.

iPhone istersen lansmanı bekle 17e eğer sadece çip yükseltmesi ile gelirse 16e al. (değiş tokuş kampanyası ile alırsın.)
Ama Android'de olur dersen S25 FE değiş tokuş ile alabiliyorsan S25+ kompakt model istersen Vivo X200 FE.
Hocam iPhone 16e'yi ekranından dolayı tercih etmiyorum. Yani işlemci konusunda gayet güzel iş çıkarmışlar ancak 60hz ekran pek yakışmamış.

Hocam iPhone 16E'yi ekranından dolayı tercih etmiyorum. Yani işlemci konusunda gayet güzel iş çıkarmışlar ancak 60Hz ekran pek yakışmamış.

iPhone zorunlu ise zaten pek seçeneğin yok. Ama zorunlu değilse değiş tokuş kampanyası ile dediğim seçenekleri belki alabilirsin. Hepsiburada'da bak.

1772048142778.webp

Hocam telefona 13 bin TL değer biçti Samsung yani değiş tokuş kampanyası ile bu sepeti 24 bin TL'ye getirebiliyorum.