30.000 TL Laptop önerisi

Nitro 5'in bazı yeni ve eski kasalarının paneli çöp. Çoğunda sorun yok. Bu bütçede Nitro 16 bulunsa bende atacağım.

Nitro 5 bu fiyatta en iyisi.

@106.
144hz olanların çoğu 25ms çöp panelle geliyor gel deneyelim.

Testlerini atayım.

Asus tuflarda aynı rezalet.

Excaliburlar bile 3-5 ms.

Bu modeli tercih edin.

İşlemci olarak kötü değil mi hocam?

12500H modele kıyasla daha kötü olsa da, çok daha iyi panel ve batarya bulunduruyor. Kalite ve soğutma olarak da daha iyi.

i7-12650H'dan vazgeçmeye değer mi sizce?

İşlemci önemli demişsiniz de sadece grafik düşürmek için önemli demişsiniz, CPU based bir iş yapmayacağınızı varsayarak hala Nitro 16 tarafındayım ben.

@106 12650'den bahsediyorum hocam i7, soruyu tekrar sorsam yine değer mi derdiniz?

@106 12650'den bahsediyorum hocam i7, soruyu tekrar sorsam yine değer mi derdiniz?
12600 diye mobil işlemci yok zaten 12650H olduğunun farkında olarak yazdım onu. Bu arada bu modelin fiyatı daha da düşmüş, bütçe çıkıyor mu?

Bütçe çıkar herhalde babamla tam konuşmadım hocam da Nitro 5'i paneli ve bataryasını beğenmediğiniz için önermediniz. 4060 Nitro 5 ile 4050 Nitro 5 arasında kalite farkı var mı ki?

Bütçe çıkar herhalde babamla tam konuşmadım hocam da Nitro 5'i paneli ve bataryasını beğenmediğiniz için önermediniz. 4060 Nitro 5 ile 4050 Nitro 5 arasında kalite farkı var mı ki?

Evet var. 165 Hz Nitro bu panel olarak sıkıntısı yok, pil ömrü olarak gene zayıf ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…