30.000 TL Laptop önerisi

Bende Uludağ istiyorum.Hocam sizin hedef hangi üniversite ?
Gebze Teknik eğitim olarak Hacettepe'yi maymun eder fakat Hacettepe mezunu olmak isterdim, prestij katar insana. Şu an A planı Hacettepe Bilgisayar Mühendisliği, B planı GTÜ PC fakat B planına kalırsam üzülmeyeceğim, eğitimini çok beğeniyorlar.

@106 İndirim bitmiş hocam, aldırmam 2 saat içerisinde imkansızdı babama. Gece anca aldırabilirdim. Yine 32K'ya düşer mi sizce? Beklemek lazım mı?

Bu ürün aynı ürün sanırım, 165 HZ olduğu yazmıyor ama. Yarın arkadaşlarımla Media Markta gidip fikir edinmek için gezmeyi düşünüyordum, umarım bu da fırlamaz

Son düzenleme:
Aynı ürün hocam, düşebilir mi bilmiyorum tekrar emin konuşmak doğru olmaz.

İfadeler: 683
@106 Hocam babam pek sıcak bakmıyor 33K'ya, ne desem anlamıyor. Yine bu cihaz nasıldır? Ghosting olur evet, 4050-4060'a kıyasla güçsüz evet. Ama arada 7K fiyat farkı var ve 4050 de üzmez beni. İşlemci darboğazlar mı? Ben hiç test bilamadım i5-12450H ile 4050 konfigürasyonuna sahip bir cihazın testini.

Cihaz 25.5k'ları gördü bu arada.

Mühendisler darboğaz yapacak işlemciyi koymaz.

Darboğaz yapmaz hocam.

Darboğaz yapmaz hocam.
Tamamdır hocam, 26K civarına değer mi sizce peki makine? Ghosting falan hepsine MediaMarkt'ta baktım. Şu an için Ghosting yapmayan bir panel lüks benim için. 4060'lı 33.5K iken bu makine 26K'ya alınır mı? Bu da fiyat performans der misiniz?
25.8'e var şu an.

Nitro 16'ya çıkmayacaksanız değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…