Bütçe
25.000 - 30.000
Ben daha cok oyun oynayacagim hem performansi yuksek hem bataryasi iyi olmali benim icin.
Samsung olursa daha iyi olur senelerdir kullanıyorum Samsung marka Xiaomi'ye alisamam.

S24 S24+ bakabilirsin.
Batarya olarak S24+ öneririm S24 üzebilir.
Olmazsa Xiaomi 14t Pro.

Bir de FE serisi nedir? Tam olarak ne oluyor?

Kıstırılmış modeller. S24 serisindeki özellikleri düşürüyor ya da kısıyorlar.(S24 FE için)

Samsung'un amiral gemilerini alıp, belirli noktalarda kullanıcının çok fark etmeyeceği şekilde kısıp sunduğu amiral seriye giriş telefonu. Yardımcı kameraları daha alt seviye, ekranı bir çıt daha geride, donanım olarak genelde ana seriyle hemen hemen aynı, parmak izi sensörü optik olan cihazlar.

Exynos'lu, baştan aşağı kısıtlanmış, ilk görüşte fark edebileceğiniz, kiminin Fakir Edition diye tabir ettiği ve Samsung'un daha çok kar ettiği cihazlardır. Uzak durmanızı öneririm.

Ben daha cok oyun oynayacagim hem performansi yuksek hem bataryasi iyi olmali benim icin.
Samsung olursa daha iyi olur senelerdir kullanıyorum Samsung marka Xiaomi'ye alisamam.
Oyun için Exynos alınmaz. En başta bunu bilmelisiniz. S24 hem Exynoslu, hem de bataryası iyi değil. Aslında sizin için en doğru cihaz Poco F7 ama Xiaomi'ye alışamam diyorsunuz. Yani illa Samsung ise S25 FE'yi bekleyin derim. Exynos olduğundan dolayı her türlü o sıcaklığı, performans kısılmasını göreceksiniz ama. Bu fiyat segmentinde Snapdragonlu performansı yüksek, bataryası iyi Samsung cihaz bulmanız imkansız.

S24 bakacagim,

Peki A56 5G onerir misiniz? Zaten oyle cok agir oyunlar oynamayacağım MLBB, Wild Rift, Clash of Clans, Clash Royale, C. A. T. S vb.

S24 bakacagim,

Peki A56 5G önerir misiniz? Zaten oyle cok agir oyunlar oynamayacağım MLBB, Wild Rift, Clash of Clans, Clash Royale, C. A. T. S vb.

Çok aşağıya inmenizi önermem. Şahsen seçiminizde en büyük etkisi mağazada deneyim olacaktır. Ona göre karar vermenizi öneririm.