30.000 TL'ye AM4 sistemi AM5'e yükseltme önerisi

Bütçe
30.000 TL
7800X3D alsam daha iyi olur yani değil mi?

9700X + Hynix A-Die daha iyi olur. Patriot 6000 CL30 almanda sakınca yok. B850M-K önerilmesinin sebebi hem budget OC kartı hem de 1 DPC. AMD memory controller bellek frekans desteği Ryzen 7000'de 5200 MT/s, 9000'de 5600 MT/s. Bunu üste taşımaya yardımcı 1 DPC topoloji...

NZXT almayacaksan Prime X870-P alabilirsin, diğer türlü hiçbir Prime karta 10K verilmez. Gigabyte'da Force alabilirsin, aksi takdirde Gigabyte alacak olsam Aorus altı almazdım diğer kartlar için konuşursak. Kırpık modeller hepsi. 5 tane PCIe slotu koyuyor, ne yapacağız acaba o slotlara? Onun yerine M.2 heatsink koysa daha iyi.

A620/B840 çipsetten de uzak durun bir de, bunlar farklı yonga kullanıyor diğerlerinden.

Hepinize yardımlarınız için teşekkürler. NZXT anakart ve 9700X'i düşünüyorum.
Ve aynı zamanda sizce beyaz anakart sistemde nasıl durur, fikirlerinizi merak ettim. Yapay zekayla örnek fotoğraf:

Güzel durur, biraz kontrast yaratmak iyidir...

Kötü durmaz. Kontrast iyidir. Benim kasa komple siyah. Masada duruyor. Klavye, fare, kulaklık beyaz, soundbar siyah. Göze batmaktan ziyade hoş duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…