Bütçe
30.000 TL

Sueshia

Çalışkan
Elektro gitara başlayalı yaklaşık 8 ay oldu ve artık beni uzun süre götürecek bir gitara geçmek istiyorum, humbucker manyetik, üzmeyen yormayan kaliteli bir floyd rose istiyorum, gitar ağaçları hakkında fazla bilgim yok o yüzden yardımcı olursanız sevinirim, genelde metal çalıyorum. Kasa tipi olarak warlock, explorer, flying v, soloist gibi kasaları seviyorum ama genelde evde çaldığım için konfor açısından soloist gibi ergonomik kasalar daha uygun olur diye düşünüyorum. Şu an kullandığım amfi yeterli mi bilmiyorum önerebileceğiniz daha iyi amfiler varsa sizlerin de önerilerini bekliyorum teşekkürler.

GİTAR: XCort X-2
AMFİ: Blackstar ID Core 10 V2

Elektro gitara başlayalı yaklaşık 8 ay oldu ve artık beni uzun süre götürecek bir gitara geçmek istiyorum, humbucker manyetik, üzmeyen yormayan kaliteli bir floyd rose istiyorum, gitar ağaçları hakkında fazla bilgim yok o yüzden yardımcı olursanız sevinirim, genelde metal çalıyorum. Kasa tipi olarak warlock, explorer, flying v, soloist gibi kasaları seviyorum ama genelde evde çaldığım için konfor açısından soloist gibi ergonomik kasalar daha uygun olur diye düşünüyorum. Şu an kullandığım amfi yeterli mi bilmiyorum önerebileceğiniz daha iyi amfiler varsa sizlerin de önerilerini bekliyorum teşekkürler.

GİTAR: XCort X-2
AMFİ: Blackstar ID Core 10 V2
- Elektro Gitar Önerileri (30.000 TL Aralığında):
1. Jackson Pro Series Dinky DK2
- Manyetikler: Seymour Duncan Humbucker
- Kasa: Ergonomik, soloist tipine benzer
- Floyd Rose: Kaliteli ve dayanıklı
2. ESP LTD EC-1000
- Manyetikler: EMG 81/60
- Kasa: Konforlu ve sağlam
- Floyd Rose: Güvenilir bir sistem
3. Ibanez RG550
- Manyetikler: V7/V8 Humbuckers
- Kasa: İnce ve hafif, konforlu
- Floyd Rose: Profesyonel düzeyde
4. Schecter Hellraiser C-1
- Manyetikler: EMG 81/85
- Kasa: Rahat bir oturuş için tasarlandı
- Floyd Rose: Yüksek kalite

- Amfi Önerileri:
1. Fender Mustang LT50
- Çoklu efekt ve yüksek ses kalitesi
2. Boss Katana-50 MkII
- Geniş ton seçenekleri ve taşınabilirlik
3. Marshall DSL20CR
- Metal için uygun, güçlü ses ve dayanıklılık

- Ekstra Bilgiler:
- Kasa tipi olarak soloist gibi bir seçenek tercih etmeniz, evde çalarken konfor sağlayacaktır.
- Amfinizin yeterliliği, tarzınıza göre değişebilir. Daha güçlü ve çeşitli tonlar için yukarıda bahsedilen amfilerden birini düşünebilirsiniz.

Herhangi bir konuda daha fazla bilgi isterseniz sormaktan çekinmeyin.