Bütçe
25.000-30.000 TL

CLC

Başarılı
Merhaba, şu an Hawk Future serisi koltuk kullanıyorum; oturma yeri çok sert, bir de ayak uzatma aparatı yok. Ondan dolayı yeni koltuk arayışına geçtim. 25-30K bütçem var, ergonomik bir ofis koltuğu arıyorum. Bu sefer gaming almak istemiyorum. 3 tane oyuncu koltuğu denemiş olmama rağmen çok rahat edemedim ama çok rahat olan bir oyuncu koltuğu var diyorsanız önerebilirsiniz.

Teşekkürler.

Ayak uzatması yok ama iskur V2 fabric öneririm. Arada fiyatı 28 binlere düşebiliyor o zaman alırsan çok mantıklı. Bel desteği aşırı iyi arkana yaslandığında yatağa yatıyormuş gibi hissediyorsun bel ağrısı bir şey bırakmıyor. Oturma yeri sert değil ama içine çökecek kadar yumuşak da değil tam orta ayarında çökmüyor en azından öyle bir ağrı yapmıyor ama tabii yine de deneyerek al.

Oturma yeri pofuduk ofis koltuklarından daha sert ama rahat çünkü çok rahat olması da iyi bir şey değil içe çöktü mü daha çok bel ağrısı yapar.

Ben denemeden aldım ama memnunum 1 ay oldu.

Ben
Ayak uzatması yok ama iskur V2 fabric öneririm. Arada fiyatı 28 binlere düşebiliyor o zaman alırsan çok mantıklı. Bel desteği aşırı iyi arkana yaslandığında yatağa yatıyormuş gibi hissediyorsun bel ağrısı bir şey bırakmıyor. Oturma yeri sert değil ama içine çökecek kadar yumuşak da değil tam orta ayarında çökmüyor en azından öyle bir ağrı yapmıyor ama tabii yine de deneyerek al.

Oturma yeri pofuduk ofis koltuklarından daha sert ama rahat çünkü çok rahat olması da iyi bir şey değil içe çöktü mü daha çok bel ağrısı yapar.

Ben denemeden aldım ama memnunum 1 ay oldu.
Ayak uzatma aparatı kesinlikle lazım yatıp oynamak istiyorum. :)

Timob Felix, Spyne T3 Pro bu ikisi fena durmuyor ama bilgisi olan var mı nasıldır?

Son düzenleme:
Kim ne derse desin hocam isterse tüm yorumları 5 olsun kendiniz denemeden almayın. Koltuklar genel olarak ağır bir de iade süreciyle uğraşmak sancılı olur deneme imkanı varsa deneyip alın.