İkinci elde bu şekilde bir cihaz var gerekli testleri yapılıp alınabilir, aldıktan sonra da fan temizliği macun yenileme gibi işlemlere bakılır.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30000
Hocam ACERların menteşelerinden sorun yaşamamıştım zamanında. Bu cihazın Menteşeleri nasıldır acaba ?
Hocam acer Menteşelerine güvenmekte biraz kararsız kalıyorum tavsiye edilebilecek seviyede menteşeye sahip mi ?
- Makaleler
- 23
Ben 7-8 aydır kullanıyorum. Menteşe sorun çıkarmadı hiçbir zaman.Hocam ACERların menteşelerinden sorun yaşamamıştım zamanında. Bu cihazın Menteşeleri nasıldır acaba ?
Hocam acer Menteşelerine güvenmekte biraz kararsız kalıyorum tavsiye edilebilecek seviyede menteşeye sahip mi ?
Hocam tek fanı var ısınma sorunu olmaz mıİkinci elde bu şekilde bir cihaz var gerekli testleri yapılıp alınabilir, aldıktan sonra da fan temizliği macun yenileme gibi işlemlere bakılır.
Teşrinievvel
Uzman
Çıkabiliyorsan buna çık eğer çıkamıyorsan konudaki Acer dışında pek bir alternatifin yok zaten.
Hocam öneri için teşekkür ederim kendime 4050 laptop indirimde 30k ya buldumÇıkabiliyorsan buna çık eğer çıkamıyorsan konudaki Acer dışında pek bir alternatifin yok zaten.
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young