7 7450 Üstün Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 1.617 Çözümler 33 Beğeniler 1.151 24 Eylül 2024 #11 mstfaozder dedi: Balkan ülkeleri mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Pasaportsuz gidilemiyor.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.348 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.357 Yer Denizli 24 Eylül 2024 #12 Her ikisine de git. Mesela bu yıl Gürcistan'a, sonra seneye Azerbaycan'a.
KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.843 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.223 24 Eylül 2024 #13 7450 dedi: Pasaportsuz gidilemiyor. Genişletmek için tıkla... Aslında tur ile birlikte çok pahalı olmazsa pasaport çıkarabilirim. Zaten pasaportsuz 5 ülkeye gidiliyor diye biliyorum, birisi de Kıbrıs zaten. AMG GOAT dedi: Her ikisine de git. Mesela bu yıl Gürcistan'a, sonra seneye Azerbaycan'a. Genişletmek için tıkla... Olabilir.
7450 dedi: Pasaportsuz gidilemiyor. Genişletmek için tıkla... Aslında tur ile birlikte çok pahalı olmazsa pasaport çıkarabilirim. Zaten pasaportsuz 5 ülkeye gidiliyor diye biliyorum, birisi de Kıbrıs zaten. AMG GOAT dedi: Her ikisine de git. Mesela bu yıl Gürcistan'a, sonra seneye Azerbaycan'a. Genişletmek için tıkla... Olabilir.
dotsh Üstün Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.757 Çözümler 9 Beğeniler 1.340 24 Eylül 2024 #14 En mantıklısı pasaport almak. 25 yaşını geçmediysen ve öğretimin devam ediyorsa öğrenci pasaportu alabilirsin. Bayağı Ucuz'a geliyor.
En mantıklısı pasaport almak. 25 yaşını geçmediysen ve öğretimin devam ediyorsa öğrenci pasaportu alabilirsin. Bayağı Ucuz'a geliyor.
Recep Tayyip İvedik Başarılı Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 1.908 Çözümler 2 Beğeniler 957 24 Eylül 2024 #15 Hans dedi: Pasaport ve vize ile uğraşmak istemediğim için en kolay iki ülke buldum; biri Gürcistan, diğeri ise Azerbaycan. Sizce hangisi daha eğlenceli ve güzel olur? Tur ile gideceğim. Genişletmek için tıkla... Gezmeye değecek ülkeler değiller bence. O kadar düşük bütçe ile ile gezmek yerine ileride lazım olur diye kenara atmak daha mantıklı.
Hans dedi: Pasaport ve vize ile uğraşmak istemediğim için en kolay iki ülke buldum; biri Gürcistan, diğeri ise Azerbaycan. Sizce hangisi daha eğlenceli ve güzel olur? Tur ile gideceğim. Genişletmek için tıkla... Gezmeye değecek ülkeler değiller bence. O kadar düşük bütçe ile ile gezmek yerine ileride lazım olur diye kenara atmak daha mantıklı.
KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.843 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.223 24 Eylül 2024 #16 Recep Tayyip İvedik dedi: Gezmeye değecek ülkeler değiller bence. O kadar düşük bütçe ile ile gezmek yerine ileride lazım olur diye kenara atmak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Kenara atmaya ihtiyacım yok.
Recep Tayyip İvedik dedi: Gezmeye değecek ülkeler değiller bence. O kadar düşük bütçe ile ile gezmek yerine ileride lazım olur diye kenara atmak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Kenara atmaya ihtiyacım yok.