280 Hz yenileme hızı ve 0,03 ms tepki süresi ile 26,5 inç QHD (2560 x 1440) TrueBlack Glossy™ WOLED oyuncu monitörü.
www.gaming.gen.tr
Üstte paylaştığım tandem OLED bir monitör. Sorun yaşamayacağın ya da şöyle söyleyelim, altta attığım modelden panel olarak daha kaliteli. Tandem katmanlarından dolayı sıcaklık dağılımı çok daha stabil ve risk daha düşük.
360 Hz yenileme hızı ve 0,03 ms tepki süresi ile 27 inç QHD (2560 x 1440) QD-OLED oyuncu monitörü.
www.gaming.gen.tr
Diyebilirsin hepsi ASUS bunların, ben kullanmadığım hiçbir ürünü ve sorun yaşadığım bir markanın ürününü bu forumda önermiyorum. Bunları da bilgi olsun diye attım.
AOC'nin bir modeli var şu an ama sen kalite istemişsin.
Başka markalarda var mı dersen, ben şahsen TR'de ASUS'dan başka firmadan çok ekstrem durum olmadıkça almamayı tercih ediyorum. 15 yılı aşkın süredir kullanıyorum ürünlerini ve bir sorun çıkarsa İstanbul'da olmamdan kaynaklı elden götürüyorum teknik servise ve 1-2 gün içinde çözülüyor, daha kötü bir deneyim yaşamadım teknik servis konusunda da.
Neden teknik servisi anlatıyorum? OLED alıyorsun, 3 yıl birebir yanma değişimi var ama herhangi başka bir sorunda da müşteri memnuniyetlerinden şüphen olmasın.
Daha 3 gün önce benim şu an kullandığım OLED monitörde sensör özelliği yok diye mail atmıştım, takılma şansı var mı vs. gibi sordum. Önce mail ile geri dönüş yaptılar ve ayrı bir parça olduğu için takılamıyor, kusura bakmayın dediler. Bugün sabah 11'de telefon ile arandım ve bizzat bana tekrar anlattılar neden olamayacağını. Bu yüzden insanlar bana kızabilir, herkesin kendi tercihidir ama ben ASUS'dan vazgeçmiyorum ve herkese öneriyorum. Tabii tercih yine senindir.