Bütçe
30.000 TL

Kostes

Uzman
Açıkçası bütçem çok düşük, amacım en azından bir motor alıp başlamak. Scooter tarzı motorları beğenemiyorum. Ama 30.000 TL bütçe altına düzgün Naked motor yok. Bunun yerine eski model bir CG almam mantıklı mı? Ya da hangi model CG alıp almamalıyım?

Ben 150CC CG alıp 250 CC yaptım biniyorum çok da iyi. En düşük 150CC CG al alırsan Mondial, Küba tarzı CG motorlara bak.

Aralarında hangisi daha iyidir? Marka olarak çıta serisi falan var ve enjeksiyonlu olanlar önerilmemiş, ayrıca ikinci el alacağım nelere dikkat etmem gerekli, kmnin önemi olur mu?

Öncelikle işi öğrenmeniz açısından vitessiz bir scooter ile başlamak daha sağlıklı olur. Henüz işin çok başındasınız, bu aşamada trafiğe ve motosiklete hakim olabilmeniz daha önemli. Sonrasında gerekirse vitesli bir motora geçip CC’yi artırarak devam edebilirsiniz.

Bu ifademden dolayı belki taşlanabilirim ama CG tarzı motorlar trafikte adeta terör estiren bir grup gibi görünüyor. Elbette kural bilen, dikkatli kullanıcıları tenzih ediyorum. Ancak kötü bir izlenim bıraktılar.

Öncelikle işi öğrenmeniz açısından vitessiz bir scooter ile başlamak daha sağlıklı olur. Henüz işin çok başındasınız, bu aşamada trafiğe ve motosiklete hakim olabilmeniz daha önemli. Sonrasında gerekirse vitesli bir motora geçip CC'yi artırarak devam edebilirsiniz.

Bu ifademden dolayı belki taşlanabilirim ama CG tarzı motorlar trafikte adeta terör estiren bir grup gibi görünüyor. Elbette kural bilen, dikkatli kullanıcıları tenzih ediyorum. Ancak kötü bir izlenim bıraktılar.

Ya bulunduğum yer biraz daha tatil beldesi olduğu için alışmakta sorun yaşamayacağımı düşünüyorum. Ayrıca kullanıcılardan dolayı motorun izlenimi maalesef kötü.

Mondial,Kuba tarzı markalar genelde tutuluyor hocam.

Ve açıkcası KM önemi yok çünki hep düşürüyorlar. Bu motor'da benim.
1751576467977.webp

Mondial, Küba tarzı markalar genelde tutuluyor hocam.

Ve açıkçası km önemi yok çünkü hep düşürüyorlar. Bu Motor'da benim.
Eki Görüntüle 160174

Anladım tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim 150 CC olacak şekilde bakacağım ancak ikinci el alırken vereceğiniz tavsiyeniz var mı?

Mondial,Kuba tarzı markalar genelde tutuluyor hocam.

Ve açıkcası KM önemi yok çünki hep düşürüyorlar. Bu motor'da benim.
Eki Görüntüle 160174
Tekerinize taş değmesin :)