İşlemci 85'in altına düşmemiş, soğutma olarak piyasadaki rakiplerinden çok geride; aynı cihazın 7535HS'li versiyonunu kendim dükkanda test etmiştim performans modunda 90'ın altına düşmüyordu cihaz hiç bir oyunda

Ayrıca arkadaşın bütçesi 6 GB VRAM'li daha iyi soğutma ve ekrana sahip olan cihazlara yetiyor. Niye 4 GB VRAM ve iGPU'ya sahip olmayan pil performansı yerlerde bir cihazı önerdiniz anlamış değilim, attığım LOQ cihazın 12450HX versiyonu bile performans ve soğutma olarak attığınız cihazı farkla geçmiş. 4 GB VRAM olması bile alınmaması için bir sebep zaten. 12600HX 3050'li LOQ cihazlar 2023'den beri piyasada ayrıca, bir kronik sorunu olsaydı illa ortaya çıkardı. Başka ülkelerdeki 12600HX'li LOQ cihazlarda da şikayet yok, ülkemizde satışı olup olmaması önemli değil. Nedense herkes bu cihazların anakart sorunlu olduğunu belirtiyor fakat anakartın neresinde sorun olduğunu sorduğumuzda cevap alamıyoruz, bana göre bu argümanların bir geçerliliği yok; ortada kanıt yok. Üslubumda bir yanlışlık göremiyorum, 'kelimelerimi' beğenmediysen gidip raporlayabilirsiniz; moderatörler gerekeni yapar.