Bütçe
30000

cr1ta

Çalışkan
Merhabalar,
Günlük kullanımda, Office uygulamalarını kullanırken ve eğitim platformlarında yazılım, Photoshop gibi uygulamalarda kendimi geliştirirken ve bunları uygularken problem yaşatmayacak bir laptop önerisi istiyorum. Oyun oynamayacağım, bu yüzden oyun performansı benim için öncelikli değil. Tek kriterim ekranın akıcı ve güzel olması. Ayrıca, laptopun bu özellikleri sunarken işlerimi aksatmayacak seviyede olmasını bekliyorum.

Sadece RAM takviyesi gerekli bütçenin elverdiği en güçlü biligisayar. Maalesef harici ekran kartlı olan modeller oyuncu sınıfında oluyor. Ofis tipi harici ekran kartı olanlar fiyatları çok uçuk seviyede.
Hocam arkadaş oyun için kullanmayacağını söylemiş haliyle yanında fazlasıyla taşıyacak fakat Nitro 5 ve adaptörleri tanksavar gibi o yüzden pek mantıklı olmazdı bence. :) Ve bu arada soyadaşımızsınız.

Hocam arkadaş oyun için kullanmayacağını söylemiş haliyle yanında fazlasıyla taşıyacak fakat Nitro 5 ve adaptörleri tanksavar gibi o yüzden pek mantıklı olmazdı bence. :) ve bu arada soyadaşımızsınız.

HP Omen 17 var bende de mimarlık okurken bel fıtığı oluyordum. Okula götürürken 330 watt 3.5 kg adaptör koymuşlar.

Bence Photoshop çalıştıracak bir bilgisayarda en azından azıcık da olsa harici ekran kartı olması lazım.

ASUS larda RAM on board olarak gelebiliyor 16 GB RAM olana bakın.

Son düzenleme:
HP Omen 17 var bende de mimarlık okurken bel fıtığı oluyordum. Okula götürürken 330 watt 3.5 kg adaptör koymuşlar.

Bence Photoshop çalıştıracak bir bilgisayarda en azından azıcık da olsa harici ekran kartı olması lazım.

ASUS larda RAM on board olarak gelebiliyor 16 GB RAM olana bakın.
İnceleyeceğim bunu da teşekkürler, performans olarak iyi ama güç tüketimi olarak verimli olmayabilir gibi. Kullanılan işlemci yüksek güç tüketen bir işlemci ve bataryalı kullanımda yüksek saat süresi sunmayabilir bu da taşınabilirliği etkiler diye düşünüyorum.

Tamam bu oldu bu sefer tam bir iş bilgisayarı.

RAM yükseltmesi gerekli sadece. 2050 de günlük kullanımda çok rahat işinizi görecektir.

Çok şık abartılı bir model gibi de değil .
Bende tam öyle düşündüm bakınca, yorumları gayet iyi aynı şekilde özellikleri ve görünüşü de fakat. Ekranı TN panel ve sanırım o kadar kaliteli de değil ekran olarak. Şuan için en başta atılan Lenovo Yoga 6 modeli aklıma yatan model oldu.

Bende tam öyle düşündüm bakınca, yorumları gayet iyi aynı şekilde özellikleri ve görünüşü de fakat. Ekranı TN panel ve sanırım o kadar kaliteli de değil ekran olarak. Şu an için en başta atılan Lenovo Yoga 6 modeli aklıma yatan model oldu.

AMD entegre grafikleri fena değil diyorlar. Günlük kullanımda işinizi görebilir. Fakat bir harici grafik kartı gibi de olmaz. RAM miktarını çok yüksek seçin paylaşımlı kullanım olacaktır AMD GPU+işlemcilerde. Onun dışında çok şık yoga serisi geçen Vatan Bilgisayar da görmüştüm.