30.000 TL'ye kadar ısınmayan telefon tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan michaelscarn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 729
  • Etiketler Etiketler
    telefon
Bütçe
30.000 TL

michaelscarn

Çalışkan
Selam.

20-30k bandında uzun süreler kullanabileceğim sağlam bir telefon arıyorum.
Foruma baktığımda genelde A56 ve S24 FE'nin önerildiğini gördüm.

Bu iki telefonun ısınma performansları nasıldır, görüntülü görüşmede sorun yaratır mı?

Şu anki telefonum yenilenmiş iPhone 7 Plus ve FaceTime'da 20 dakikaya kalmadan ısınıyor. Benim için en önemli kriter telefonun ısınmaması.

Isınma konusunda iyi performans gösteren başka modeller varsa onlara da yönelebilirim fakat şimdilik güncelleme desteği ve verdiği güvenle Samsung benim için ön planda.

Son düzenleyen: Moderatör:
S24 FE iyi olur. Ama ısınma konusunda bir şey diyemem. Her cihaz yazın ısınıyor. Eğer S24 FE kışın ısınmıyorsa alabilirsin.

Ben de aşağı yukarı bu bütçede telefon arıyorum. S24 FE ve iPhone 13 arasında kalmıştım ama S24 FE her türlü daha iyi bir telefon bence. Bu fiyatta en iyi telefon olabilir.

Çok da öneriliyor, Allah Allah.

Isınma konusunda peki?
IOS'tan devam etmek isterseniz İphone 13 öneririm. Android tarafında Mi 14T kalan seçeneklerden biri.
Exynos 2400e ısınır illa ama rahatsız edeceğini düşünmüyorum şahsen. Mi 14T bakabilirsin başka öneri istersen.
Maalesef S24 FE Hafif yük altında kılıfsız rahatsız edicek şekilde ısınıyor.

IOS'dan devam etmek isterseniz iPhone 13 öneririm. Android tarafında Mi 14T kalan seçeneklerden biri.

Maalesef S24 FE hafif yük altında kılıfsız rahatsız edecek şekilde ısınıyor.

iPhone 13 eski bir telefon artık. Önermem.
@michaelscarn, biraz daha verirsen S24/S24+ alabilirsin.

Her telefon ısınır, önce bunu belirtmek gerek. Samsung ve olabildiğince ısınmaması isteniyorsa en güncel Ultra'ya çıkılması lazım. O da S25 Ultra oluyor. Aksi taktirde isteklerden feragat edip kısıtlanmış S24 FE ya da varsa önyargıları kenara bırakıp farklı markalara yönelebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…