Bütçe
25.000-30.000 TL

Garfield41

Uzman
Yer
Kocaeli
Merhaba, yeni ofisimde bir kahve köşesi-barı yaptım, ancak kahve ile pek aram yok o kültüre sahip birisi değilim, soğuk kahve tüketiyorum ara sıra sade Nescafe tüketiyorum, hem kendim için hem de gelen misafirlerime ikram etmek için beni fazla yormayacak ancak ürün yelpazesi geniş olan bir makine arıyorum, çekirdekli, kapsüllü vb. olanlar var mış bilgim yok maalesef kullanımı hakkında.

Bütçem maksimum 30.000 TL.

Sosyal medya etkisine karşı bir görüş sunacağım. Bahsettiğiniz kahve makinelerinde Delonghi'de test ettim Philips'te hepsi hayal kırıklığı yaşattı. Zaten genel bir kanı olarak hiçbiri sütü yeterince ısıtamıyor, köpürtemiyor. Bunun dışında süt haznelerinin temizliği tam bir eziyet. Yani dünya kadar para verip aldığın ürün sonunda sana süt tozu kattığın Nescafe Gold kalitesinde bir ürün veriyor. Benim tavsiyem dümdüz, kapsül ile çalışan bir espresso makinesi alın yanına da üşenmeyecekseniz ya da elemanınız olacaksa bir Türk kahvesi makinesi. Oldu bitti maşallah. Espresso makinelerinde zaten süt köpürtme aparatı da oluyor illa sütlü isteyen varsa onu da kullanırsınız.