Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30.000 TL
- Makaleler
- 1
Oyun amaçları var mı?
denizius
Uzman
Yok hocam.
Xbox 360E
Üstün
Oyun amacı yok ise, şarjı uzun gitsin, ince olsun, sessiz olsun falan gibi istekleri var ise M2 almanız iyi olur.
denizius
Uzman
Oyun amacı yok ise, şarjı uzun gitsin, ince olsun, sessiz olsun falan gibi istekleri var ise M.2 almanız iyi olur.
Hocam Mac kullanamazlar büyük ihtimalle, ben de düşündüm.
Oyun amacı yok ise, şarjı uzun gitsin, ince olsun, sessiz olsun falan gibi istekleri var ise M.2 almanız iyi olur.
Var mı başka önerebileceğiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox 360E
Üstün
Bu bütçe de başka laptop aklıma gelmiyor hocam, arkadaşa sorun isterseniz Mac istiyorlar mı diye. Lenovo önermek istemiyorum pek de.Hocam Mac kullanamazlar büyük ihtimalle, ben de düşündüm.
Var mı başka önerebileceğiniz?
Bunu önerebilirim aslında. En azından ekran kartı 115watt ve 20GB RAM ile geliyor.
denizius
Uzman
Bu bütçe de başka laptop aklıma gelmiyor hocam, arkadaşa sorun isterseniz Mac istiyorlar mı diye. Lenovo önermek istemiyorum pek de.
Hocam kullanacak çocuklar için büyük ihtimal sıkıntı olur her uygulamaya da para vermek istemez.
Bu nasıl.
Xbox 360E
Üstün
Bu çocuklar bence oyun oynamak isteyecek. Attığımı alın geçin. Ve attığınız laptopta hakkında herhangi bir fikrim yok hocam.Hocam kullanacak çocuklar için büyük ihtimal sıkıntı olur her uygulamaya da para vermek istemez.
Bu nasıl.
- Makaleler
- 1
Bu mantıklı. Anakart yanma sorunu bu laptopta olmuyor.Bu çocuklar bence oyun oynamak isteyecek. Attığımı alın geçin.
Asla ASUS ve MSI'den şaşmayın. Forum Lenovo öneriyordu anakartları yanıyor. F/P diyerek öve öve bitiremedileri HP kendi kendine kapanıp servisten çıkmıyor. 45W diye MSI Thin alma diyenler olacaktır ama onları ben dinlemiyorum artık. Thin serisi sorunsuz cihazlar. TUF veya Thin harici laptop alma.