illedegal

Uzman
Herkese iyi sosyaller. Oyun da oynatabilecek 30 bin lira civarı laptop arıyorum. Aman aman oyunlar oynanmıyor. Gündelik ve V Rising gibi çok da ağır olmayan oyunların oynanacağı bir bilgisayar arayışım var. Aslında epey bir ürüne baktım ama göz ardı ettiğim ya da hiç görmediğim önerileriniz olabileceğinden sizlere de sormak istedim. Neler önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Ne kadar çıkar bütçe? 2.el olur mu? Bu bütçedeki tüm laptoplar kronik cihazlar.

Hocam aslında 50 60 bile bütçe var da kendimi 30 da limitlemek istiyorum. Hanıma alacağım gerçekten çok ürüne baktım ama hanım da sağ olsun rengine inceliğine falan bakıyor kalkıpta 40 50 civarlarına gitmek istemiyorum. Maksimum 35 2. elde olmaz hanım istemez.

Hocam aslında 50 60 bile bütçe var da kendimi 30 da limitlemek istiyorum. Hanıma alacağım gerçekten çok ürüne baktım ama hanım da sağ olsun rengine inceliğine falan bakıyor kalkıpta 40 50 civarlarına gitmek istemiyorum. Maksimum 35 2. elde olmaz hanım istemez.

Bu modele bakabilirsiniz. Ağır oyunlar oynanmayacak ise 3050 yeterli olur. 40-50 civarlarında daha iyi şeyler bulunabilir ama.

Mishal. Bu fiyata daha iyisi yok.

Bu modele bakabilirsiniz. Ağır oyunlar oynanmayacak ise 3050 yeterli olur. 40-50 civarlarında daha iyi şeyler bulunabilir ama.

Mishal. Bu fiyata daha iyisi yok.
Teşekkür ederim bunu görmemiştim. 4 5 model buldum bakalım hanım hangisini seçerse incelemesini buraya bırakırım.