- Makaleler
- 23
Aklımda bu modeller var. Siz ne önerirsiniz? 4060'lı laptoplara çıkamıyorum.
Hocam okul hocamız proje istedi bir hafta sonraya. Ancak 1 haftada biter proje. O yüzden yarın almamız lazım.Üstteki model 45 NTSC. Alttaki modelin işlemcisi zayıf maksimum bu ise bence acele etmeyin acil değilse. 32-33 çıkıyorsa çok daha iyi seçenekler var.
Aklımda bu modeller var. Siz ne önerirsiniz? 4060'lı laptoplara çıkamıyorum.
45 NTSC Nitro 5 var galiba bir de onun 13420H varyasyonu alnıabilir ama ikisininde paneli zayıf. 2-3K üstüne koyup daha iyilerini alabiliyorken almak kötü olur ama bütçe yoksa elden bir şey gelmez. 30K'ya 13500H Nitro 16 olabilir paneli iyi.Hocam okul hocamız proje istedi bir hafta sonraya. Ancak 1 haftada biter proje. O yüzden yarın almamız lazım.
45 NTSC Nitro 5 var galiba bir de onun 13420H varyasyonu alnıabilir ama ikisininde paneli zayıf. 2-3K üstüne koyup daha iyilerini alabiliyorken almak kötü olur ama bütçe yoksa elden bir şey gelmez. 30K'ya 13500H Nitro 16 olabilir paneli iyi.
Teşekkürler Nitro 16'yı alacağız.Acer Nitro 16 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 16 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Almadan önce ekran kartının wattını kontrol et. Benim attığım 140W'a kadar çıkabiliyor haberin olsun.
90W üstü bir farkı yok hocam 4050 için gereksiz.Almadan önce ekran kartının wattını kontrol et. Benim attığım 140W'a kadar çıkabiliyor haberin olsun.
FPS testlerinde fark ediyor diye hatırlıyorum.