30.000 TL'ye kadar Samsung TV öneri

Öğrenci indirimi ile Samsung Shop'ta Q60D 50 inç olan 28 bin TL. 30 bin altına alabileceğiniz en iyi Samsung televizyon.

Hocam o fiyatta Samsung tvler çok da iyi olmuyor açıkçası.
OLED olmadığı sürece ki maalesef en ucuz OLED 40 binlerden başlıyor, çok da fark etmez hatta samsung tercih edilebilir bence.

Q70D bir ara 33 bine satıldı, tekrar o fiyattan koyulursa alabilirsiniz.

.

Q70D bir ara 33 bine satıldı, tekrar o fiyattan koyulursa alabilirsiniz.

Evet hocam tekrar o fiyata satılırsa bayağı iyi.

OLED olmadığı sürece ki maalesef en ucuz OLED 40 binlerden başlıyor, çok da fark etmez hatta Samsung tercih edilebilir bence.

Hocam gidip bakmayı severim tvlere. Genelde bu fiyat bandında Philips ve TCL daha iyi özellik ve panel kalitesi veriyor. (HDR Dolby vision hlg gibi) o yüzden dedim.

Teşekkür ediyorum. Kararsız kaldım, evleneceğim de TV seçemedim.

Allah mutluluklar versin hocam, TV almanızdaki temel amacınızı yazarsanız daha iyi yardım edebiliriz, mesela PlayStation Xbox takacak mısınız, daha çok oyun mu oynarsınız, film mi izlersiniz? Ona göre mesela HDR for gaming gibi özellikleri olan cihazları ekler/çıkarabiliriz.

Allah mutluluklar versin hocam, TV almanızdaki temel amacınızı yazarsanız daha iyi yardım edebiliriz, mesela PlayStation Xbox takacak mısınız, daha çok oyun mu oynarsınız, film mi izlersiniz? Ona göre mesela HDR for gaming gibi özellikleri olan cihazları ekler/çıkarabiliriz.

Teşekkür ederim, sağ olasın. Xbox takmam da ileride belki PS takabilirim. Normal izlemelik, genel olarak oyundan çok. Şöyle güzel bir Samsung önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim, sağ olasın. Xbox takmam da ileride belki PS takabilirim. Normal izlemelik, genel olarak oyundan çok. Şöyle güzel bir Samsung önerirseniz sevinirim.
Peki hocam üniversite öğrencisi tanıdığınız var mı? Ya da siz üniversite öğrencisi misiniz? Samsung shopta güzel indirimler oluyor. Oradan önerelim.

Buraya öğrencinin hesabı ile giriş yapın. Orada adımları gösteriyor. Giriş yaptıktan sonra sağ üstten tv oradan da qled tvlere gidin. Oradan istediğiniz boyuta göre istediğinizi seçebilirsiniz.
Benim 2 tavsiyem olacak.
2sinin fotoğrafını da ekledim. Büyük isterseniz 65 inçlik olanı, daha kaliteli panel isterseniz de 50 inç olanı öneririm.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250621-161618.webp
    Screenshot_20250621-161618.webp
    419,1 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20250621-162329.webp
    Screenshot_20250621-162329.webp
    644,4 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20250621-162358.webp
    Screenshot_20250621-162358.webp
    666,1 KB · Görüntüleme: 20

Yeni konular

Geri