OLED olmadığı sürece ki maalesef en ucuz OLED 40 binlerden başlıyor, çok da fark etmez hatta samsung tercih edilebilir bence.Hocam o fiyatta Samsung tvler çok da iyi olmuyor açıkçası.
.
Q70D bir ara 33 bine satıldı, tekrar o fiyattan koyulursa alabilirsiniz.
OLED olmadığı sürece ki maalesef en ucuz OLED 40 binlerden başlıyor, çok da fark etmez hatta Samsung tercih edilebilir bence.
Teşekkür ediyorum. Kararsız kaldım, evleneceğim de TV seçemedim.
Allah mutluluklar versin hocam, TV almanızdaki temel amacınızı yazarsanız daha iyi yardım edebiliriz, mesela PlayStation Xbox takacak mısınız, daha çok oyun mu oynarsınız, film mi izlersiniz? Ona göre mesela HDR for gaming gibi özellikleri olan cihazları ekler/çıkarabiliriz.
Peki hocam üniversite öğrencisi tanıdığınız var mı? Ya da siz üniversite öğrencisi misiniz? Samsung shopta güzel indirimler oluyor. Oradan önerelim.Teşekkür ederim, sağ olasın. Xbox takmam da ileride belki PS takabilirim. Normal izlemelik, genel olarak oyundan çok. Şöyle güzel bir Samsung önerirseniz sevinirim.
Peki hocam üniversite öğrencisi tanıdığınız var mı? Ya da siz üniversite öğrencisi misiniz? Samsung shopta güzel indirimler oluyor. Oradan önerelim.