Bütçe
30.000 TL
Doğrudan kıyaslama tabii mantıklı olmayacaktır ancak iOS yazılım konusunda iyi olsa da donanım zayıf olduğu için mobil veri açınca pil su gibi gitmeye başlıyordu. Kapasitesi belli ortalama altında olan diğer cihazlarda da aynısı olacaktır. Mobil veri sadece örnek. Aynı iş yükünü çeken başka işlemlerde de maalesef benzeri olacaktır. S26 Ultra ile bile bunu yaşadım.

POCO X8 Pro Max bariz SoT canavarı. Ama bence sırf bu kadar SoT alacağım diye de genelden kısılıp atılmaz. Kamera ve yazılım denilince POCO zaten baştan kaybediyor. Hızlı şarj olması bir avantaj evet ama o kadar SoT almayı ne kadar sürdürebilir? Bunu da hesaplamak gerek.

Doğrudan kıyaslama tabii mantıklı olmayacaktır ancak iOS yazılım konusunda iyi olsa da donanım zayıf olduğu için mobil veri açınca pil su gibi gitmeye başlıyordu. Kapasitesi belli ortalama altında olan diğer cihazlarda da aynısı olacaktır. Mobil veri sadece örnek. Aynı iş yükünü çeken başka işlemlerde de maalesef benzeri olacaktır. S26 Ultra ile bile bunu yaşadım.

POCO X8 Pro Max bariz sot canavarı. Ama bence sırf bu kadar sot alacağım diye de genelden kısılıp atılmaz. Kamera ve yazılım denilince POCO zaten baştan kaybediyor. Hızlı şarj olması bir avantaj evet ama o kadar sot almayı ne kadar sürdürebilir? Bunu da hesaplamak gerek.

X8 Pro Max çip ve batarya konusuna önem verilmiş cihaz.
OS, kamera gibi daha çok oyun amaçlı değilse seçmek mantıklı değil bana göre.
Telefonu nasıl kullanıyorsan, ona göre cihaz seçmek gerekiyor.