mertburada0

Çalışkan
Öncelikle ikinci el düşünmüyorum.
Merhaba, üniversite sınavına hazırlık için temel yeterliliklerimi karşılayan bir tablet arıyorum, uzun ömürlü olması önemli çünkü üniversitede de işimi görsün bazen oyun oynatsın istiyorum. Halihazırda iPhone kullanıyorum fakat kararsız kaldım ekosisteme uyup iPad mi alsam yoksa Android bir tablet mi alsam diye. 25.000-30.000 TL arası bir bütçem var. Aranızda kullanıp deneyimleyen varsa onu da söylerseniz daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen iPad ve kalemine yetiyor. Ekosistemden devam etmelisin, keza iPad tablet alanında gerçekten çok iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden iPad bu kadar seviliyor bilmiyorum ama ben iPad'den hiç memnun değilim. Aylarca çalıştığım ders kitapları şarja takıp sabah geri açtığımda son silinenlerde buluyorum ve asla geri alamıyorum. Kız arkadaşım Samsung kullanıyor. Bence onun uygulamaları çok daha güzel. Bana göre iPad'in artısı kalemi daha hoş hisli okadar.

Bütçen iPad ve kalemine yetiyor. Ekosistemden devam etmelisin, keza iPad tablet alanında gerçekten çok iyi.
Teşekkürler ekran olarak 11 inç yeterli olur mu?

Android kullanana bile iPad öneriyorum. Kesinlikle iPad.
Teşekkürler.
Apple egitim magazasinda iPad alirsan Pencil Pro ucretsiz veriliyor. 5500 TL kazanc sagliyorsun. M3 islemcili 11" iPad Air alabilirsin. 128GB veya 256GB tercihi sana kalmis.

11 inç yeterli olur mu birde ilerisi için 256lığı mı almalıyım?

iPad Air yanına da bedavadan Pencil Pro geliyor. Bir de iPhone kullanıcısıyken iPad harici bir tablet almak çok mantıksız olur. https://www.apple.com/tr-edu/shop/buy-ipad/ipad-air
Teşekkürler 11 inç yeterli olur mu birde ileriki dönemlerde oyun içinde kullanmayı düşündüğüm için 256 mı 128 mi alsam diye kararsız kaldım.
Neden iPad bu kadar seviliyor bilmiyorum ama ben iPad'den hiç memnun değilim. Aylarca çalıştığım ders kitapları şarja takıp sabah geri açtığımda son silinenlerde buluyorum ve asla geri alamıyorum. Kız arkadaşım Samsung kullanıyor. Bence onun uygulamaları çok daha güzel. Bana göre iPad'in artısı kalemi daha hoş hisli okadar.
Bence ekosisteme göre değişiyor tercihler.

Kısaca özet : Herkese teşekkürler arkadaşlar,sizce 128 gb mı almalıyım 256gb mı fazla fotoğraf çekmeyeceğimden 128gb yeterli olur mu sizce? Birde 11 inç genel olarak yeterli olur mu?

Teşekkürler.

Teşekkürler 11 inç yeterli olur mu birde ileriki dönemlerde oyun içinde kullanmayı düşündüğüm için 256 mı 128 mi alsam diye kararsız kaldım.

Kısaca özet : Herkese teşekkürler arkadaşlar,sizce 128 gb mı almalıyım 256gb mı fazla fotoğraf çekmeyeceğimden 128gb yeterli olur mu sizce? Birde 11 inç genel olarak yeterli olur mu?

Ben universitede not tutmak icin 11" iPad Pro kullanmistim buyuklugu bence tam ideal. Hem siralarda sirada - kutuphane masalarinda cok yer kaplamiyor hem de cantaya vs. giriyor kolayca.

Teşekkürler.

Sadece ders içinse 128 gb gayet yeterli olur. 11 inç de gayet yeterli.