Hocam sanırsam bu tongfang kasa. Ve çift fan soğutma var. Victus lar için ne düşünürdünüz?Clevo kasa değilse ve tek fanlı soğutma yoksa, termal bakımları düzenli yaparsanız ısıyı kontrol altına alabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30.000
ProfesorGoktug
Becerikli
Model linki atabilir misiniz? Ben olsam Victus almazdım. Hall Efect Sensör problemi var.Hocam sanırsam bu tongfang kasa. Ve çift fan soğutma var. Victus lar için ne düşünürdünüz?
Tongfang kasalar sıcak çalışan kasalardır ama Clevo gibi çok ısınmaz.Hocam sanırsam bu tongfang kasa. Ve çift fan soğutma var. Victus lar için ne düşünürdünüz?
Hocam Victus lardaki Hall Sensor sorunu bi tek Victus 16 larda var.Model linki atabilir misiniz? Ben olsam Victus almazdım. Hall Efect Sensör problemi var.
Tongfang kasalar sıcak çalışan kasalardır ama Clevo gibi çok ısınmaz.
Model linki atabilir misiniz? Ben olsam Victus almazdım. Hall Efect Sensör problemi var.
Tongfang kasalar sıcak çalışan kasalardır ama Clevo gibi çok ısınmaz.
ProfesorGoktug
Becerikli
S0, R0 yaygın olarak gözlemlenir. S1, R1 ve Omen modellerinde az olarak gözlemlenir. Abra laptoplar Clevo kasa kullandığı için ısınır.Hocam Victus lardaki Hall Sensor sorunu bi tek Victus 16 larda var.
Hocam bu attıgım Clevo kasa mı?S0, R0 yaygın olarak gözlemlenir. S1, R1 ve Omen modellerinde az olarak gözlemlenir. Abra laptoplar Clevo kasa kullandığı için ısınır.
ProfesorGoktug
Becerikli
Bu büyük ihtimalle Tongfang kasa.
Sizce ne yapmalıyım? Monster ın servisini, ömür boyu toz temizleme garantisini, tavırlarını falan çok öven insanlar var. Açıkçası bende bu sebepten istiyorum. 25 bine de aynı özelliklerde birsürü pc modeli var. Burada hizmeti satın almış olucak gibi. Hatta bi kullanıcı evinde toz temizlemek isterken kapağını kırıyor, ekran da hasar görüyor, açık açık servise götürdüğünde de ekranı ve arka kasa kapağını değiştirdiklerini duydum. Çok zorlayacağımı zannetmiyorum pc yi. Bu şeklide. Sizce almalı mıyım. 4 5 sene götürsün yeter.
ProfesorGoktug
Becerikli
O fiyata @Quezzy hocamın önerdiği Acer Nitro 5 laptopunu değerlendirebilirsiniz. Fakat yine de son karar sizin.Sizce ne yapmalıyım? Monster ın servisini, ömür boyu toz temizleme garantisini, tavırlarını falan çok öven insanlar var. Açıkçası bende bu sebepten istiyorum. 25 bine de aynı özelliklerde birsürü pc modeli var. Burada hizmeti satın almış olucak gibi. Hatta bi kullanıcı evinde toz temizlemek isterken kapağını kırıyor, ekran da hasar görüyor, açık açık servise götürdüğünde de ekranı ve arka kasa kapağını değiştirdiklerini duydum. Çok zorlayacağımı zannetmiyorum pc yi. Bu şeklide. Sizce almalı mıyım. 4 5 sene götürsün yeter.
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Kasası hakkında çok yardımcı oldunuz yeni şeyler öğrendim. Sağolun.O fiyata @Quezzy hocamın önerdiği Acer Nitro 5 laptopunu değerlendirebilirsiniz. Fakat yine de son karar sizin.
ProfesorGoktug
Becerikli
Bir şey değil. Monster laptoplarda ekranın arkasında eğer yeşil çizgi varsa Clevo, yeşil çizgi yoksa Tongfang kasadır.Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Kasası hakkında çok yardımcı oldunuz yeni şeyler öğrendim. Sağolun.